دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است - نسخهی قابل چاپ |
دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است - parande27 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۶ ق.ظ
دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است بیاین اعتراض بدیم |
RE: دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است - soheilazadvar - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۶ ق.ظ)parande27 نوشته شده توسط: دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است کلید اولیه رو نمیدونم ولی من الان حساب کردم مال خودم رو دیدم مشترک به جای ۲۷ سوال ، ۲۶ سوال حساب کردند گویا یه سوال حذف شده |
RE: دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است - metallica.r - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۹ ق.ظ
واسه اعتراض منم هستم Sent from my LT22i using Tapatalk |
دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است - bahar1369 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ
چجوری باید اعتراض گذاشت؟؟؟؟؟؟؟؟ بازم باید شماره سوالا رو بگیم؟؟ |
دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است - matt2007 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ب.ظ
به نظر من هم نرم حداقل یکی تغییر کرده درصد من چند درصد فکر میکنم بهتر شده کلید نهایی و پاسخنامه رو مگه قرار نیست بزنن؟ بذارید بزنن معلوم میشه |
دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است - parande27 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ق.ظ
آره صبر میکنیم تا کلید نهایی بیاد اگه غلطارو اصلاح نکرده بودن اعتراض میدیم تو خود سایت سنجش میشه اعتراض داد اگه جایه دیگه ایم پیدا کردم همین جا اطلاع میدم |
دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است - iMohamad - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ب.ظ
من حساب کردم مثلا اختصاصی نرم اصلان نه با حذف یه سوال درست میشه نه بدون حذف سوال بعنی این درصدا مبنای علمی نداره اصلا توجیح نمیشه لطفا ببنید و کامل بخونید البته اثبات کردم: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. یعنی میشه برای بعضیا ۱۶تا سوال برای بعضیا ۱۵ نا آخه مگه میشه!!!! |
دوستان این درصدایی ک اعلام کردن همون درصدای با کلید اولیه است - parande27 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ب.ظ
دوستانی ک اعتراض دارن لطفا همه بیان ب تاپیک زیر همه ی جا جمع شیم و ی متن اعتزاضی تهیه کنیم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |