۶۹۷ هوش - نسخهی قابل چاپ |
۶۹۷ هوش - Good! - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ
سلام رشته اصلیم ای تی بود. لطفا کمکم کنید ای تی که ...کامپیوتر چی؟امیدی هس؟ |
RE: 697 هوش - npour - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط: سلام حالا نمیشد بیخیال ریاضی میشدی |
RE: 697 هوش - Good! - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ ق.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط: سلام ۱ گسسته زدم.نخونده بودم گسسته |
۶۹۷ هوش - azarakhsh1986 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ق.ظ
هوش با ۶۰۰ که شهرستان قبول میشدن قبلاً ولی حالا با این تغییر اوضاع بازم توکل بر خدا |
۶۹۷ هوش - Good! - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ق.ظ
اوا من الان دفترچه رو دیدم چرا اینجوری شده؟؟؟؟؟ :۰ چرا هوش انقد نرم اونقد؟؟؟!!! |
RE: 697 هوش - salam5 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط: اوا من الان دفترچه رو دیدم چرا اینجوری شده؟؟؟؟؟ :۰ چرا هوش انقد نرم اونقد؟؟؟!!! یعنی چی؟ظرفیت ا تغییر کرده امسال؟ |
RE: 697 هوش - behzad20 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ب.ظ
امیدی هست؟؟ |
۶۹۷ هوش - hajaan - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۶ ق.ظ
سلام مى خواستم ببىنم ۹۵۰ هوش سنندج قبول مى شود؟مجازى چى؟ سپاسگزار |
RE: 697 هوش - Good! - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۰ ق.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۶ ق.ظ)hajaan نوشته شده توسط: سلامپارسال که حدود رتبه ۶۰۰ هوش شبانه باهنر کرمان رو قبول شده. مجازی که فکر میکنم بشه خودم هنوز موندم اصن اول آی تی انتخاب کنم یا هوش یا نرم! (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ب.ظ)salam5 نوشته شده توسط:بنظرم قبلا بیشتر بوده انگار.نمیدونم شاید اشتباه میکنم.مساله بیشتر همپوشانیه.(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط: اوا من الان دفترچه رو دیدم چرا اینجوری شده؟؟؟؟؟ :۰ چرا هوش انقد نرم اونقد؟؟؟!!! |