۶۵۶ آی تی گرایش ۱و۴ - نسخهی قابل چاپ |
۶۵۶ آی تی گرایش ۱و۴ - z.hosseinkhani - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ق.ظ
سلام دوستان. زبان ۲۷ مشترک ۲۱ مدیریت ۳۵ تخصصی ۲۳ معماری سفید میتونم به شبانه الزهرا امیدوار باشم؟! کسی راجع به آخرین رتبه های قبولی توی دانشگاه الزهرا اطلاعی نداره؟ کلا نظرتون رو خوشحال میشم بدونم.(ای کاش توی تخصصی ها بیشتر دقت میکردم ...) |
۶۵۶ آی تی گرایش ۱و۴ - Good! - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۸ ق.ظ
من پارسال تقریبا ۵۰۰ امنیت شدم.هیچ جا روزانه شبانه نیاوردم :| البته دقیق یادم نیس الزهرا زدم یا نه.شاید شبانه شو زده باشم اصن یادم نیس |
۶۵۶ آی تی گرایش ۱و۴ - z.hosseinkhani - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ق.ظ
به نظرتون من رشته آی تی پردیس تربیت مدرس رو میتونم قبول شم با این رتبه؟ با تشکر |
۶۵۶ آی تی گرایش ۱و۴ - tayebe68 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ق.ظ)z.hosseinkhani نوشته شده توسط: میتونم به شبانه الزهرا امیدوار باشم؟! کسی راجع به آخرین رتبه های قبولی توی دانشگاه الزهرا اطلاعی نداره؟متاسفانه باید بگم من پارسال با ۳۵۳ آیتی شبانه الزهرا رو نیاوردم همه روزانه شبانه ها رو زده بودم، حتی آموزش محور قم! رو هم قبول نشدم |
۶۵۶ آی تی گرایش ۱و۴ - z.hosseinkhani - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ق.ظ
ممنون از این که پاسخ دادین. بابت رتبه امسالتون هم بهتون تبریک میگم. شما راجع به پردیس اطلاعی ندارین؟ من خودم پارسال ۲۵۰۰ شدم و امسال ۶۵۶/ راستش دیگه توان دوباره خوندن رو تو خودم نمیبینم! بازم ممنون |
۶۵۶ آی تی گرایش ۱و۴ - tayebe68 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ق.ظ)z.hosseinkhani نوشته شده توسط: شما راجع به پردیس اطلاعی ندارین؟راستش هیچ اطلاعی ندارم برید قسمت انتخاب رشته و سوالتون رو اونجا بپرسید، مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |