![]() |
۱۶۰ نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
۱۶۰ نرم افزار - eng_majid - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ق.ظ
سلام دوستان بنظرتون کجا رو میارم؟ |
۱۶۰ نرم افزار - Jooybari - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ق.ظ
سلام. تبریک میگم. این هم لیست قبولی های پارسال. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. موفق باشید. |
۱۶۰ نرم افزار - eng_majid - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ب.ظ
دوستان بنظرتون اصفهان رو میارم؟؟؟شیراز چطور؟ |
۱۶۰ نرم افزار - Jooybari - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ق.ظ
اصفهان رو حدود ۷۰ درصد و شیراز رو حدود ۹۵ درصد احتمال میدم. |
۱۶۰ نرم افزار - eng_majid - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ق.ظ
شانسم نداریم!!! |
۱۶۰ نرم افزار - soza - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۳۱ ب.ظ
رتبه ی من هم نزدیک شماست. چطور باید انتخاب رشته کرد؟ |
RE: 160 نرم افزار - eng_majid - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۴۸ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۳۱ ب.ظ)soza نوشته شده توسط: رتبه ی من هم نزدیک شماست. چطور باید انتخاب رشته کرد؟ من هنوز ایده ای ندارم واسه انتخاب رشته ولی یحتمل همه رو از بالا به پایین بزنم |
RE: 160 نرم افزار - mhma_1367 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۱۳ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ق.ظ)eng_majid نوشته شده توسط: سلام دوستان سلام آقا مجید فک کنم هم ولایتی باشیم (دامنه های بانگنجاب) تبریک میگم بخاطر رتبه ات ، منم تقریبا رتبم شبیه رتبه شما شده هرچی انتخاب کردی بزار اینجا تا ما هم استفاده کنیم. دمت گرم... |
RE: 160 نرم افزار - eng_majid - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۱۳ ب.ظ)mhma_1367 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ق.ظ)eng_majid نوشته شده توسط: سلام دوستان سلام خالو راه مانشت از بانگنجاب میگذره خو ![]() من حال کنکور مجدد دادن رو ندارم همه رو میزنم ![]() |
RE: 160 نرم افزار - mhma_1367 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۷ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ب.ظ)eng_majid نوشته شده توسط:سلام کاک مجید خوشحال شدم از آشنائیتون(24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۱۳ ب.ظ)mhma_1367 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ق.ظ)eng_majid نوشته شده توسط: سلام دوستان آره منم همینجورم حوصله ریخت کنکور رو ندارم ، احتمال داره شیراز برامون بگیره ها... |
RE: 160 نرم افزار - eng_majid - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۷ ب.ظ)mhma_1367 نوشته شده توسط:از دقتت رو کلمه بانگنجاب خوشم اومد(24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ب.ظ)eng_majid نوشته شده توسط:سلام کاک مجید خوشحال شدم از آشنائیتون(24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۱۳ ب.ظ)mhma_1367 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ق.ظ)eng_majid نوشته شده توسط: سلام دوستان من بعد از تهران (که نمیگیره) اصفهان و بعد شیراز میزنم بعدشم شبانه های اینا رو میزنم که بره پی کارش |