![]() |
رتبه ۳ معماری - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
رتبه ۳ معماری - soheilazadvar - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ب.ظ
۳ معماری زبان : ۳/۳۳ ریاضی : ۳۳/۳۳ مشترک : ۵۱/۲۸ تخص معماری : ۵۴/۱۷ |
RE: رتبه ۳ معماری - hnarghani - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ب.ظ)soheilazadvar نوشته شده توسط: ۳ معماریتبریک فراواننننننننننن ایشالا در تمام مراحل زندگی همین طوری موفق باشید. |
رتبه ۳ معماری - tayebe68 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ
تبریک فراوان ، سلام ما رو هم به شریف برسونید |
رتبه ۳ معماری - ezra - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ب.ظ
تبریک می گم .... |
RE: رتبه ۳ معماری - soheilazadvar - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ق.ظ
ممنون بچه ها ایشالا شما هم موفق و موید باشید |
رتبه ۳ معماری - PrinceS - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ق.ظ
تبریک دوستم! برا ما پشت کنکوریا هم دعاکن... انشالله همچنان موفق باشید ![]() |
RE: رتبه ۳ معماری - soheilazadvar - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: تبریک، من گفتم یک میشی مثه اینکه دوتا خطا رفت :دی ممنون ، لطف داری شما همینم خوبه دیگه الان راضیم |
RE: رتبه ۳ معماری - m.rezaei - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ب.ظ)soheilazadvar نوشته شده توسط: ۳ معماری هوش و نرم افزار تهران قبولی معماری به درد نمیخوره |
رتبه ۳ معماری - dot - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۶ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ق.ظ)m.rezaei نوشته شده توسط:شما رو چه حسابی این حرفو میزنی؟عملا حرفتون توهین به من و بقیه بچه هاییه که سخت افزار خوندن یا می خوان برن معماری کامپیوتر ادامه تحصیل بدن خیلی از رتبه های برتر بر خلاف ذهنیت شما نرفتن هوش و نرم افزار .واقعا از این طرز برخوردتون متاسفم.(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ب.ظ)soheilazadvar نوشته شده توسط: ۳ معماری |
RE: رتبه ۳ معماری - soheilazadvar - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ق.ظ)m.rezaei نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ب.ظ)soheilazadvar نوشته شده توسط: ۳ معماری به نظرتون احترام میذارم ولی خب دلیلی نمیبینم برم هوش و نرم . اصن دوس ندارم . به رشته لیسانسم معماری نزدیکتره تا هوش و نرم . و خب معماری هم رشته خیلی خوبیه . درسته که شرکت کننده کم داره ولی دلیلی بر بودنش نیس . شاید به خاطر اینه کمتر ارتباط میشه برقرار کرد با مفاهیم معماری ولی خب سلیقه آدما متفاوت ه خب. |
رتبه ۳ معماری - mehran_rz78 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ق.ظ
ضمن احترام به همه ، معماری به نظر من از همه گرایش ها جذاب تر و مهندسی تر است. فقط شاید ظرفیتش برای کاربردی کردن معماری در داخل کشور وجود ندارد. اما با این وجود من شرکتی کار میکردیم که برای مدارت مورد نیاز در فرود گاهها را تولید میکرد اگر مهندس اصلیش که فارغ التحصیل شهید بهشتی بود بعد هم با یک مهندس برق جایگزین شد با داشتن حداقل دانشی در زمینه دروس مدل سازی سخت افزار، طراحی کم توان و asic و آسنکرون مدارات با کیفیتی میشد تولید کنند. به نظر من نرم افزاری ها هم باید دانش خود را در زمینه تئوری(که کلا مبتنی بر ریاضیات هست) باید بتوانند مطرح کنند تا قابل ستایش باشند اما این روز ها نیاز به ارتباطات میان گرایش های مختلف علم و ارتباطات میان رشته ای هست. برای مثال طراحی مدارات پرتراکم نیازمند حل مسائل complete- np دارد و نیاز به درک عمقی از الگوریتمها و نظریه ماشین هست و در کل از روشهای هوش مصنوعی برای بهینه کردن این الگوریتمها استفاده میشود. یا درس الگوریتمهای موازی نرم افزاری بدون پیاده سازی سیستمهای موازی کلاستر و گرید و چند پردازنده که تحت عنوان سیستهای پردازش موازی ارائه میشود چه کاربردی میتونه داشته باشه؟ |
RE: رتبه ۳ معماری - soheilazadvar - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ق.ظ)mehran_rz78 نوشته شده توسط: ضمن احترام به همه ، معماری به نظر من از همه گرایش ها جذاب تر و مهندسی تر است. فقط شاید ظرفیتش برای کاربردی کردن معماری در داخل کشور وجود ندارد. اما با این وجود من شرکتی کار میکردیم که برای مدارت مورد نیاز در فرود گاهها را تولید میکرد اگر مهندس اصلیش که فارغ التحصیل شهید بهشتی بود بعد هم با یک مهندس برق جایگزین شد با داشتن حداقل دانشی در زمینه دروس مدل سازی سخت افزار، طراحی کم توان و asic و آسنکرون مدارات با کیفیتی میشد تولید کنند. به نظر من نرم افزاری ها هم باید دانش خود را در زمینه تئوری(که کلا مبتنی بر ریاضیات هست) باید بتوانند مطرح کنند تا قابل ستایش باشند اما این روز ها نیاز به ارتباطات میان گرایش های مختلف علم و ارتباطات میان رشته ای هست. برای مثال طراحی مدارات پرتراکم نیازمند حل مسائل complete- np دارد و نیاز به درک عمقی از الگوریتمها و نظریه ماشین هست و در کل از روشهای هوش مصنوعی برای بهینه کردن این الگوریتمها استفاده میشود. یا درس الگوریتمهای موازی نرم افزاری بدون پیاده سازی سیستمهای موازی کلاستر و گرید و چند پردازنده که تحت عنوان سیستهای پردازش موازی ارائه میشود چه کاربردی میتونه داشته باشه؟ حرف شما کاملا متین ه. |
RE: رتبه ۳ معماری - bahman2000 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ
تبریک دوست عزیز اگر به شکرانه ی موفقیتی که بدست آوردید می خواهید تجربیات خودتون رو به بقیه دوستان انتقال بدید در صورت تمایل به آدرس زیر مراجعه کنید؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
رتبه ۳ معماری - Computer92 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۵ ب.ظ
تبریک می گم. بسیار عالی ![]() |
RE: رتبه ۳ معماری - soheilazadvar - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۸ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۵ ب.ظ)Computer92 نوشته شده توسط: تبریک می گم. بسیار عالی مرسی خیلی ممنون |