۱۰ ایتی و ۶۱ شبکه - نسخهی قابل چاپ |
۱۰ ایتی و ۶۱ شبکه - sorlin - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ
سلام دوستان اینم کارنامه من زبان ۳۲ مشترک ۳۲ مبانی ۷۵ تخصصی ۶۸ معماری سفید ای خدا ادم اینهمه به عشق شریف تلاش کنه شب و روزش رو یکی کنه .. بعد شریف امسال نیاد نه توی تجارت نه توی فناوری هیچی پذیرش نگیره ... خیلی داغونم کرد این یه تیکش.. |
RE: 10 ایتی و ۶۱ شبکه - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ب.ظ
اه فقط ۲ تا با شرینی فاصله داشتم تبریک |
RE: 10 ایتی و ۶۱ شبکه - sorlin - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: عالیه. تبریــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکممنــــــــــــــــــــون اقا خودت چی شد نتیجش ؟؟ (۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: اه فقط ۲ تا با شرینی فاصله داشتم ممنونم اگه اون میشد رتبم بعد دیگه کلا من بخاطر اینکه شیرنی ندم اینورا نمیومدم یه همچین خسیسی هستم یعنی من تو چیکار کردی راستی داش ؟ |
۱۰ ایتی و ۶۱ شبکه - tayebe68 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ب.ظ
تبریک میگم پارسال داخل دفترچه اولیه تمام ظرفیت شریف از گرایش ۴ بود، ولی یه سری اعتراضات شد که در نتیجه سهمیه رو بین گرایش های تجارت و شبکه تقسیم کردند. دقیق در جریان نیستم که پروسه اش به چه صورت بود ، ولی همچین اتفاقی افتاد ... |
RE: 10 ایتی و ۶۱ شبکه - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ب.ظ)sorlin نوشته شده توسط: ممنونم پس تقصیر خودت بوده نشده( هوش۹۵) |
۱۰ ایتی و ۶۱ شبکه - ezra - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ب.ظ
تبریک خیلی هم خوب !!! |
۱۰ ایتی و ۶۱ شبکه - س.غ - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ق.ظ
من ۶۲ شبکه شدم،ببخشید میخواستم بپرسم امیرکبیر روزانه امید دارین شما؟؟!! |
۱۰ ایتی و ۶۱ شبکه - atenaa - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ق.ظ
تبریک منتظر مصاحبتون هستم و اینکه منابع مشترکاتون چی بوده |
۱۰ ایتی و ۶۱ شبکه - آرمانا - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ق.ظ
خیلی تبریک می گم... نوش جونتون ! تلاشتون گوشت شد ، چسبید به تنتون :دی |
RE: 10 ایتی و ۶۱ شبکه - mrpking - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ)sorlin نوشته شده توسط: سلام دوستان اینم کارنامه من خیلی عالیه ولی واقعا سخته تلاش کنی و شریف نامردی کنه خداییش سخته |
RE: 10 ایتی و ۶۱ شبکه - sorlin - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ب.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط: تبریک میگمممنونم. ولی الان اخه اصلا توی تجارت هم دانشجو نمیگیره اخه .. فقط توی امنیت و شبکه داره میگیرن. راهی نیستش که بشه اعتراضی چیزی کرد ؟؟ (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ق.ظ)س.غ نوشته شده توسط: من ۶۲ شبکه شدم،ببخشید میخواستم بپرسم امیرکبیر روزانه امید دارین شما؟؟!!چه جالب توی امنیت اطلاعات که به هیچ وجه.ولی توی شبکه ممکنه ولی الویتم با فناوری اطلاعات و تجارت هستش توی انتخابام (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ق.ظ)atenaa نوشته شده توسط: تبریک منتظر مصاحبتون هستم و اینکه منابع مشترکاتون چی بودهممنون.چشم حتما.اتفاقا مصاحبم با مانشت رو توی دوران کنکور نوشته بودم رتبه یک هم بود ولی یه صفر اومد جلوش (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ق.ظ)mrpking نوشته شده توسط: خیلی عالیهاره خیلی سخته .. ولی من هنوز امید دارم که یه اتفاقی بیوفته (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ق.ظ)آرمانا نوشته شده توسط: خیلی تبریک می گم... نوش جونتون ! تلاشتون گوشت شد ، چسبید به تنتون :دینکــــــرم |
۱۰ ایتی و ۶۱ شبکه - Good! - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ ق.ظ
بسیاااااااااار تبریک انشالله موفق باشید مدام اوج تبریکات من با دیدن رتبه های بهتر بالا و بالاتر میره |
۱۰ ایتی و ۶۱ شبکه - Brueder - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ق.ظ
مبارکتون باشه. مدیریت رو از چه کتابی خوندید؟ لطفا اینجارو هم بخونید و در صورتی که نظری دارید بگید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
۱۰ ایتی و ۶۱ شبکه - tayebe68 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۶ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ق.ظ)sorlin نوشته شده توسط: ممنونم. پارسال از هر گرایش ۹، ۱۰ نفر گرفتند که این افراد گرایششون رو موقع ثبت نام انتخاب کردن، مثلا کسی که رتبه ش برای گرایش تجارت بوده الان داره شبکه شریف می خونه از شریفی های پارسال بپرسید فرایند اعتراض و تغییر پارسال چطوری بوده ؟ (amir v و msz و...) بهتون ایده میده که چطور پیگیری کنید اینجوری بی عدالتی میشه که رتبه های تک رقمی دانشگاه خوبی مثل شریف رو از دست بدن :| من که کلا ناامیدم از شریف... ولی شما حتما پیگیری کنید |
RE: 10 ایتی و ۶۱ شبکه - Good! - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۶ ق.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط:راس میگن حتما پیگیری کنید خیلی حیفه(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ق.ظ)sorlin نوشته شده توسط: ممنونم. امیدوارم شریف برید |