۹۵ هوش - نسخهی قابل چاپ |
۹۵ هوش - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۱ ب.ظ
ریاضی و هوش ۲۹/۱۷ مشترک ۴۱/۰۳ بقیه سفید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
۹۵ هوش - Mohammad-A - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۴ ب.ظ
تبریک میگم |
۹۵ هوش - atenaa - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۴ ب.ظ
مبارکه |
۹۵ هوش - masoud67 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ
دلم برای خودم و خودت بدجور سوخت. ما نسل سوخته مانشت هستیم |
RE: 95 هوش - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: دلم برای خودم و خودت بدجور سوخت. ما نسل سوخته مانشت هستیممنم خیلی (۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۱ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: ریاضی و هوش ۲۹/۱۷ شیرینی به خاطر موفقیت میدن نه شکست به قول مسعود بشکنه رتبه ای شریف نداره حالا ما تهران هم نمی آریم هییع (۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۴ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: تبریک میگمسپاس (۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۴ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: مبارکهسپاس |
RE: 95 هوش - mahyamk - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ
تبریک میگم |
RE: 95 هوش - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ)mahyamk نوشته شده توسط: تبریک میگمسپاس (۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: شیرینی به خاطر موفقیت میدن نه شکستاوا فک کردم خوبه ولی دل من خاموشه |
۹۵ هوش - reza6966 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ب.ظ
تبریک میگم |
۹۵ هوش - ezra - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ
تبریک می گم داداش , |
RE: 95 هوش - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: تبریک میگمسپاس (۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: تبریک می گم داداش , سپاس |
RE: 95 هوش - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: عالیه. تبریــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک ممنون چیکار کردی لو بده |
۹۵ هوش - arshadhoush - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ب.ظ
منم تبریک می گم |
RE: 95 هوش - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ب.ظ)arshadhoush نوشته شده توسط: منم تبریک می گم سپاس |
RE: 95 هوش - masoud67 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:لو نمیده. میخواد ریا نشه. بهش میگم بیا مثل خودمون خاکی باش و رتبه تو بگو. نهایتش یه جعبه شیرینی باید بخری دیگه ... ولی گوش نمیده(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: عالیه. تبریــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک |
RE: 95 هوش - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:لو نمیده. میخواد ریا نشه. بهش میگم بیا مثل خودمون خاکی باش و رتبه تو بگو. نهایتش یه جعبه شیرینی باید بخری دیگه ... ولی گوش نمیده(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: عالیه. تبریــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک می خواد وقتی همه خوابن بذاره فردا که پا شدیم شگفت زده شیم |