کارنامه اولیه آزمون تحصیلات تکمیلی ۹۳ اعلام شد - نسخهی قابل چاپ |
کارنامه اولیه آزمون تحصیلات تکمیلی ۹۳ اعلام شد - farzad.arshad - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۱ ب.ظ
با سلام مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. با آرزوی موفقیت برای همه افرادی که زحمت کشیدن |
نتایج ارشد همین الان اعلام شد - mehdi.m2 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ
از این بدتر نمی شد( |
کارنامه اولیه آزمون تحصیلات تکمیلی ۹۳ اعلام شد - Mänu - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ
یکسال زحمت کشیدم اما رتبه ام تغییری نکرد لعنت به این زندگی |
کارنامه اولیه آزمون تحصیلات تکمیلی ۹۳ اعلام شد - M0TRIX - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ب.ظ
بچه ها من اصلا ریاضی نزدم. ولی منفی ۴ زده. چرا اخه؟ من سفید داده بودم |
RE: کارنامه اولیه آزمون تحصیلات تکمیلی ۹۳ اعلام شد - alirezad - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ ب.ظ
به من فقط اخطار میده "نام خانوادگی را وارد کنید":huh: این چه وضعیه |
RE: کارنامه اولیه آزمون تحصیلات تکمیلی ۹۳ اعلام شد - farzad.arshad - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ب.ظ)M0TRIX نوشته شده توسط: بچه ها من اصلا ریاضی نزدم. ولی منفی ۴ زده. چرا اخه؟ من سفید داده بودم ز- لازم به تاکیداست پاسخنامه و کلید سوالات برای آن دسته از داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شده اند از روز دوشنبه مورخ ۲۹/۲/۹۳ در سایت این سازمان قابل دسترسی می باشد. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
کارنامه اولیه آزمون تحصیلات تکمیلی ۹۳ اعلام شد - soheila2012 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۱ ب.ظ
با شماره ی پرونده برو. برای من هم با شماره ی داوطلبی الکی گیر میداد. اگه برگه ی که برای ثبت نام پر کرده ای داشته باشی توش شماره ی پرونده هست. |
کارنامه اولیه آزمون تحصیلات تکمیلی ۹۳ اعلام شد - M.Amin.M - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ
لعنت به همشون |
کارنامه اولیه آزمون تحصیلات تکمیلی ۹۳ اعلام شد - lord master - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ب.ظ
اه اه اه |
کارنامه اولیه آزمون تحصیلات تکمیلی ۹۳ اعلام شد - hoda ahmadi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ ب.ظ
بچه ها همگی خسته نباشید ورتبه من تو گرایش نرم افزار شده:۹۲/لطفا هر کی وارده راهنماییم کنه واسه انتخاب رشتهوکسی میدونه کجا قبول میشم؟ |
کارنامه اولیه آزمون تحصیلات تکمیلی ۹۳ اعلام شد - mr.saeed.h - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ب.ظ
خدایاااااااااااااااااااااااااااااا شکرت |
کارنامه اولیه آزمون تحصیلات تکمیلی ۹۳ اعلام شد - ۱آسمان - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ب.ظ
بچه ها تو رو خدا یکی به من کمک کنه خیلی استرس دارم کسی اینجا علوم کامپیوتری هست؟گرایش ۲ علوم من شدم ۵۵ اما ظرفیتش ۵۳ تا تو دفترچه...الان چی میشه یعنی ممکنه من قبول نشم؟؟؟ |
RE: کارنامه اولیه آزمون تحصیلات تکمیلی ۹۳ اعلام شد - lord master - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ب.ظ)M0TRIX نوشته شده توسط: بچه ها من اصلا ریاضی نزدم. ولی منفی ۴ زده. چرا اخه؟ من سفید داده بودم منظور از پاسخنامه پاسخ برگ خودمونه؟ |
RE: کارنامه اولیه آزمون تحصیلات تکمیلی ۹۳ اعلام شد - javad94 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ق.ظ)akbari67 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ب.ظ)M0TRIX نوشته شده توسط: بچه ها من اصلا ریاضی نزدم. ولی منفی ۴ زده. چرا اخه؟ من سفید داده بودم بله منظور همون تصویر پاسخنامه سر جلسه کنکور خودمون هستش. |