تالار گفتمان مانشت
پارامترهای موفقیت درگرایش تجارت الکترونیک - نسخه‌ی قابل چاپ

پارامترهای موفقیت درگرایش تجارت الکترونیک - goldcover - 12 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۱ ق.ظ

سلام به همه ی اعضای گل انجمن امیدوارم حالتون خوب باشه
من الان ترم ۵ کارشناسی پیوسته فناوری اطلاعات هستم وبه گرایش تجارت الکترونیک خیلی علاقه دارم Rolleyes
جدای منابع کنکور ارشد که دوستان گل انجمن زحمتشو کشیدن، آیا پارامترهای موفقیتی در این گرایش وجود داره که از همین الان پرورشش بدیم و زمان ورود به دانشگاه وحوزه کاری یه سروگردن از همه بلند تر باشیم؟
به عبارتی دیگه چه چیزهایی باید بلد باشیم تا تو این گرایش موفق باشیم؟

RE: پارامترهای موفقیت درگرایش تجارت الکترونیک - goldcover - 12 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۳ ب.ظ

یعنی کسی جوابگونبود ؟؟؟؟

پارامترهای موفقیت درگرایش تجارت الکترونیک - ali - 13 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ق.ظ

چرا، تو امیرکبیر اگه می خوای تجارت رتبه اول بشی، برو یزد یه دستمال یزدی ابریشمی بگیر.

پارامترهای موفقیت درگرایش تجارت الکترونیک - خانه سبز - ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ب.ظ

دستمال یزدی در تمام دانشگاه ها موفق شده است

RE: پارامترهای موفقیت درگرایش تجارت الکترونیک - goldcover - 14 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۵ ق.ظ

(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ق.ظ)ali نوشته شده توسط:  چرا، تو امیرکبیر اگه می خوای تجارت رتبه اول بشی، برو یزد یه دستمال یزدی ابریشمی بگیر.
خوب این دستمال یزدی که میگی چیرو معلوم میکنه؟
دانشگاه قبول شدنت رو؟ یا آینده ات رو؟

RE: پارامترهای موفقیت درگرایش تجارت الکترونیک - Morris - 14 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ

(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ق.ظ)ali نوشته شده توسط:  چرا، تو امیرکبیر اگه می خوای تجارت رتبه اول بشی، برو یزد یه دستمال یزدی ابریشمی بگیر.

خیلی جالبه.
ممکنه کمی توضیح بدید و مثال بیارید !

RE: پارامترهای موفقیت درگرایش تجارت الکترونیک - ali - 14 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۶ ب.ظ

(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ)Morris نوشته شده توسط:  
(13 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ق.ظ)ali نوشته شده توسط:  چرا، تو امیرکبیر اگه می خوای تجارت رتبه اول بشی، برو یزد یه دستمال یزدی ابریشمی بگیر.

خیلی جالبه.
ممکنه کمی توضیح بدید و مثال بیارید !
نه بیشتر نمیشه بازش کرد.

RE: پارامترهای موفقیت درگرایش تجارت الکترونیک - goldcover - 16 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۳ ب.ظ

تواین انجمن هزار عضوی یعنی کسی به غیرکسایی که به دستمال یزدی اعتقاد دارند، نبود پاسخ ماروبده؟

RE: پارامترهای موفقیت درگرایش تجارت الکترونیک - goldcover - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ق.ظ

نه فک کنم کسی نبود پاسخ ماروبده!!!