چرا به پپه ها می گویند اسکل - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
چرا به پپهها می گویند اسکل - *farnaz* - 28 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۳۰ ب.ظ
این هم پرنده اسکل قیافه اش را نگاه کنید عین بیشعورهاست (البته آدم دلش می خواد ماچش کنه) بخاطر همین به یه نفر که بیشعوره میگن اسکل. در خصوصیات این پرنده نوشته که او وقتی برای زمستان غذا جمع آوری میکند محل نگهداری آنها را فراموش میکند و بخاطر همین با مشکل مواجه می شود، یا هنگام خانه سازی فراموش می کند که خانه اش را کجا ساخته است، و اگر از لانه اش بیرون بیاید راه بازگشت را پیدا نمیکند حال مجددا قیافه اش را ببینید... بلاهت از آن می بارد....ولی خیلی بامزه است |
RE: چرا به پپهها می گویند اسکل - ایرسا - ۲۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۴۲ ب.ظ
آخیییییی، الهی، چه قیافه مظلوم و معصومی داشت بعد جالبهها با این هوش سرشار چطوری نسلشون منقرض نمیشه؟؟؟ |
چرا به پپهها می گویند اسکل - *farnaz* - 28 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۱۰ ب.ظ
همونطور که نوع بشرش نشده |
RE: چرا به پپهها می گویند اسکل - Jabar-Asadi - 28 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۱۴ ب.ظ
چقدر نازن ....الهی ......(البته من بلاهتی تو صورتش نمی بینم ....) |
RE: چرا به پپهها می گویند اسکل - Helmaa - 28 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۱۵ ب.ظ
بی زبون،چرا یه پرنده باید همچین ویژگی هایی داشته باشه؟ |
چرا به پپهها می گویند اسکل - Fardad-A - 28 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۹ ب.ظ
من فکر میکردم فقط چارپایان زبان بسته را تمسخر میکنیم. تقصیر این جانورشناسانه که این اطلاعات رو منتشر میکنن. اتفاقا" پرنده جالبی بنظر میرسه!!! راستی اگه اینجوری فراموشی داشته باشه که چجوری زنده میمونه؟؟؟؟ |
چرا به پپهها می گویند اسکل - *farnaz* - 28 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۲ ب.ظ
اینا نماد مثل روباه که نماد مکاریه یا کلاغ که نماد انسان های خبر چینه چون مستقیم به آدمها نمی شده این صفتها رو نسبت بدن از این نمادها استفاده می کردن تا اونا رو متوجه رفتاراشون کنن |
چرا به پپهها می گویند اسکل - mosaferkuchulu - 28 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۴۷ ب.ظ
چه نازههههههههههههههههه!!! پس زمستونا چی می خوره؟ |
RE: چرا به پپهها می گویند اسکل - Jabar-Asadi - 28 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۱ ب.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۴۷ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: چه نازههههههههههههههههه!!! ===== برف !!!! |
RE: چرا به پپهها می گویند اسکل - mosaferkuchulu - 28 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۴ ب.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۱ ب.ظ)mystack نوشته شده توسط:(28 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۴۷ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: چه نازههههههههههههههههه!!! اینجوری که می میره!!! |
RE: چرا به پپهها می گویند اسکل - Jabar-Asadi - 28 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۸ ب.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۴ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:(28 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۱ ب.ظ)mystack نوشته شده توسط:(28 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۴۷ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: چه نازههههههههههههههههه!!! ====================== میبینی که تا حالا نمردن !!! |
RE: چرا به پپهها می گویند اسکل - ایرسا - ۲۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۰ ب.ظ
ولی من شک دارم این پرندهه به این اسکلیها هم که میگن باشه ها! خدایش که خیلی خوب همه مونو گذاشته سر کار با اون قیافه مظلومش |
RE: چرا به پپهها می گویند اسکل - mosaferkuchulu - 28 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۶ ب.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۰ ب.ظ)ایرسا نوشته شده توسط: ولی من شک دارم این پرندهه به این اسکلیها هم که میگن باشه ها! منم موافقم! آخی خیلی نازه! کاش از اینا تو مغازهی پرنده فروشی بود!واااااااااااااای دلم میخواد بگیرم ۶۰ تا بوسش کنم! |
RE: چرا به پپهها می گویند اسکل - Helmaa - 28 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۲ ب.ظ
بچهها من که از عصر دارم غصه شون رو میخورم خیلی گناه دارن خوب حتما خدا مواظبشون هست |
RE: چرا به پپهها می گویند اسکل - M.M - 29 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۰ ق.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۳۰ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط: این هم پرنده اسکل قیافه اش را نگاه کنید عین بیشعورهاستاینو خوب اومدی با اینکه این عکسارو بارها تو نت دیده بودم ولی یه ساعته دارم میخندم،بیچاره قیافش عین بی شعوراس! آدم دلش براش میسوزه ولی واقعا این بنده خدا چجوری زندگی میکنه،واژه "شاسکول" هم از همینجا باید اومده باشه پس راستی گاگول چی اونم اسم حیوون میوونه؟ |