قرار دادن موقعیت و مقدار پیکسل های عکس در یک ماتریس( در متلب) - نسخهی قابل چاپ |
قرار دادن موقعیت و مقدار پیکسل های عکس در یک ماتریس( در متلب) - ۸۵۹۱ - ۱۴ فروردین ۱۳۹۳ ۰۹:۴۸ ب.ظ
سلام دوستان دارم یه برنامه به زبان متلب مینویسم که نیاز هست موقعیت و مقدار پیکسل های عکس در یک ماتریس با سه سطر قرار بدم.به طوری که سطر اول موقعیت X از پیکسل ، سطر دوم موقعیت Y پیکسل و سطر سوم مقدار پیکسل قرار بگیره. ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه. |
قرار دادن موقعیت و مقدار پیکسل های عکس در یک ماتریس( در متلب) - فوژان - ۱۴ فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ب.ظ
خوب شما کجایه برنامه رو مشکل داری بگو ما کمک میکنیم ولی اینکه برنامه رو یکی بنویسه براتون که کلا کار درستی نیستش و کسی مسلما این کار رو نمیکنه |
RE: قرار دادن موقعیت و مقدار پیکسل های عکس در یک ماتریس( در متلب) - ۸۵۹۱ - ۱۵ فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ق.ظ
(۱۴ فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ب.ظ)فوژان نوشته شده توسط: خوب شما کجایه برنامه رو مشکل داری بگو ما کمک میکنیم ولی اینکه برنامه رو یکی بنویسه براتون که کلا کار درستی نیستش و کسی مسلما این کار رو نمیکنه مشکل من همین قسمتیه که نوشتم اینی که گفتم ۱ از هزار برنامه من است . بله من نخواستم یکی واسم بنویسه. اگه اینطور بود که اینجا مطرح نمیکردم یه ۱۰۰ تومن میدادم بیرون واسم مینوشتن. من فقط نمیدونم چطوری مقدار و موقعیت را تو یه ماتریس دیگه بزارم. میدونم اسونه ولی گیج شدم.نمیدونم چیکارش کنم این تیکه رو.حالا میتونید کمکمون کنید؟ |
RE: قرار دادن موقعیت و مقدار پیکسل های عکس در یک ماتریس( در متلب) - nlp@2015 - 15 فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ق.ظ
(۱۵ فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ق.ظ)۸۵۹۱ نوشته شده توسط:وقتی مولفه های آرجی بی عکس رو میخونید تو یه فایل اینو بهتون میده دیگه مثلا میتونید اینو تو یه فایل متنی ذخیره کنید بعد یه کد مینویسید که این فایلو باز میکنه ازش میخونه میریزه تو ماتریس .(14 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ب.ظ)فوژان نوشته شده توسط: خوب شما کجایه برنامه رو مشکل داری بگو ما کمک میکنیم ولی اینکه برنامه رو یکی بنویسه براتون که کلا کار درستی نیستش و کسی مسلما این کار رو نمیکنه |
قرار دادن موقعیت و مقدار پیکسل های عکس در یک ماتریس( در متلب) - ۸۵۹۱ - ۱۵ فروردین ۱۳۹۳ ۰۹:۴۲ ب.ظ
پیداکردم.گفتم اسونه امروز حلش کردم.مرسی از دوستان |