کمک!!! میکروفن هدست - نسخهی قابل چاپ |
کمک!!! میکروفن هدست - s.sharif - 09 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ
با سلام به دوستای عزیزم انشالله سال خوبی را پیش رو داشته باشید یه سوال از دوستای گلم داشتم اینه که من اخیرا یه هدست کریتیو خریدم الان دارم با میکروفنش که تست میکنم میبینم که صدای من واضح نیست و صدای من به صورت وزوز هست واصلا واضح نیست وفقط صدا به صورت وزوز هست تنظیمات صدا ومیکروفن را باید کاری بکنم تا درست شه ؟ لطفا توضیح بدین |
RE: کمک!!! میکروفن هدست - bargozideh - 10 فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۱۲ ق.ظ
سلام بر شما خب نباید اینطور باشه ! اگه تا حالا تنظیمات رو دست نزدید که باید خودش اتومات درست باشه اگه از PC استفاده میکنید حتما دقت کنید که پورت های ۳/۵ میلی متری کامل جا رفته باشه و مهم تر اینکه پورت های میلی متری بی استفاده مثلا برای بلند گوها به بدنه کیس اتصال نداشته باشه اگه که اینا اکی هست روی علامت بلندگو کنار ساعت کلیک راست کنید و Recording Device رو انتخاب کنید تو این پنجره میکروفونتون رو انتخاب کنید( میتونید یکم با میکروفون حرف بزنید معلوم میشه کدوم Device رو باید انخاب کنید ) حالا تنظیمات تب ها این شکلی باید باشه : داخل تب Enhancement دو تا چک باکس داره اونا رو هم امتحان کنید گویا واسه رفع نویزه در آخر اینکه با چند نرم افزار مختلف هم امتحان کنید |
کمک!!! میکروفن هدست - ف.ش - ۱۰ فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ق.ظ
با یه سیستم دیگه تست کنید اگر اونجا مشکلی نداشت، یه usb sound card 3D بخرید قیمتش ۷۰۰۰ تومان هست فکر کنم مشکلتون حل بشه. میتونید توی اینترنت سرچ کنید ببینید که چه شکلی هست. |
RE: کمک!!! میکروفن هدست - s.sharif - 10 فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ق.ظ
(۱۰ فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۱۲ ق.ظ)bargozideh نوشته شده توسط: سلام بر شمامرسی یک دنیا ممنون از همون قسمت boost بود باید همونطور که شما توی شکل گذاشتین روی صفر باشه بازم متشکرم |