برقراری مجدد pm - نسخهی قابل چاپ |
برقراری مجدد pm - admin - 27 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۹ ب.ظ
سلام pm مجددا فعال شد. اما خواهشا توی ۲۴ ساعت آینده زیاد pm نفرستید. فعلا روزی یه دونه pm میتونید بفرستید!! ان شا الله به زودی محدودیتهای سایت کمتر میشه. یه نفر متخصص VPS به من pm بده بد نیست. |
برقراری مجدد pm - mosaferkuchulu - 27 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۰۹ ب.ظ
واااااای نمی دونین چقدر خوشحال شدم که تونستم پیام نخوندمو بخوونم!!مرسییییییییییی! کاش می شد بیشتر از یه تشکر گذاشت! |
برقراری مجدد pm - هاتف - ۲۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۵۲ ب.ظ
چشم ما روشن! |
RE: برقراری مجدد pm - mosavat - 08 تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ق.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۹ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: سلام سلام : متخصص VPS کارش چی هست ؟ |
RE: برقراری مجدد pm - mfXpert - 08 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۴ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ق.ظ)daneshju-arshad-manesht نوشته شده توسط:VPS همون Virtual Private Server هست و می تونید تعریفش رو تو ویکی پدیا ببینید.متخصصش هم که طبعا یعنی کسی که VPS اجاره میده یا شایدم VPS کانفیگ می کنه و از این جور کارا(27 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۹ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: سلام |
RE: برقراری مجدد pm - mosavat - 13 تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۴۸ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۴ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:(08 تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ق.ظ)daneshju-arshad-manesht نوشته شده توسط:VPS همون Virtual Private Server هست و می تونید تعریفش رو تو ویکی پدیا ببینید.متخصصش هم که طبعا یعنی کسی که VPS اجاره میده یا شایدم VPS کانفیگ می کنه و از این جور کارا(27 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۹ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: سلام ممنون ، بله ، متوجه شدم ، گویا تب VPS یه مدتیه خیلی بالا گرفته ، خیلی طرفدار پیدا کرده ، ولی منظور دکتر فکر کنم برای config کردن بود و نه برای اجاره کردن |