|
|
چاپ مقاله در دو ژورنال - نسخهی قابل چاپ |
|
چاپ مقاله در دو ژورنال - mnf - 17 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۳۵ ب.ظ
با سلام دوستان من مقاله ای رو به طور همزمان برا دو ژورنال فرستادم که هر دو ژورنال مقاله رو پذیرش کردن و متأسفانه هر دو ژورنال مقاله رو چاپ کردن،یکی از ژورنال ها بعضی از فرمول های بکار رفته در مقاله رو اشتباه نوشته و هر چی با ژورنال مربوطه مکاتبه میکنم که اصلاح کنن جواب نمیدن،حالا چند تا سوال برام پیش اومده: ۱/آیا راهی هست که مقاله رو از لیست اون ژورنال حذف کنم؟ ۲/چاپ شدن مقاله در دو ژورنال مختلف خلافه؟(البته یکی از ژورنال ها فرمول ها رو اشتباه نوشته) |
|
چاپ مقاله در دو ژورنال - انرژی مثبت - ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ق.ظ
۲/ بله خلاف قانون هست و عموما توی خود سایت ژورنالها هم هست که مثلا اگر یه ورژن از مقالتون جایی چاپ شده باید حداقل مثلا ۳۰ درصد یا بیشترف این مقالتون نسبت به اون یکی نواوری داشته باشه. ۱/ نمی دونم. |
|
چاپ مقاله در دو ژورنال - Potential - 19 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۵۲ ب.ظ
شما مگه بهتون این ژورنال ها revise ندادن؟ وقتی revise میدن دیگه شما چرا نسخه revise رو به دو ژورنال فرستادید؟ بار اول اشتباه کردید دیگه بار دوم چرا ؟؟؟ اگه ژورنال ش معتبر باشه و متوجه بشن، حتما شما به لیست plagiarist ها اضافه میشید و دیگه بعد از این (تا جایی که من میدونم) هیچ ژورنالی از شما مقاله قبول نمیکنن. اون منفی رو هم من دادم برای کار اشتباه تون
|