برای تدریس در مدارس غیرانتفاعی باید چیکار کرد؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
برای تدریس در مدارس غیرانتفاعی باید چیکار کرد؟؟؟ - Yasan - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ق.ظ
دوستان سلام... کسی میدونه برای تدریس در مدارس غیرانتفاعی باید چه کارهایی انجام داد و به کجاها مراجعه کرد؟؟؟ موفق باشید... |
برای تدریس در مدارس غیرانتفاعی باید چیکار کرد؟؟؟ - M0TRIX - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۱۲ ب.ظ
به خود دانشگاه مراجعه میکنید فرم همکاری پر میکنید. الان چون اشباع شده حداقل باید ارشد داشته باشید |
RE: برای تدریس در مدارس غیرانتفاعی باید چیکار کرد؟؟؟ - Yasan - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۱۶ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۱۲ ب.ظ)M0TRIX نوشته شده توسط: به خود دانشگاه مراجعه میکنید فرم همکاری پر میکنید. ممنون دوست عزیز ولی منطور من مدرسه غیر انتفاعی هست... باید به خود مدارس غیرانتفاعی مراجعه کنم؟؟؟ |
RE: برای تدریس در مدارس غیرانتفاعی باید چیکار کرد؟؟؟ - SaMiRa.e - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۲۱ ب.ظ
به دو طریق میشه ، یکی اینکه تشریف ببرید اداره آموزش و پرورش و قسمت مدارس غیرانتفاعی اسمتون رو بنویسید تا مدیران درصورت نیاز مراجعه می کنند و نیروی لازم رو انتخاب می کنند . و یا اینکه باید تک تک به تمام مدارس مراجعه کنید و با مدیر مدرسه صحبت نمایید. یکسری دوره هم اگر ببنید در مراکز تحقیقات معلمان شهرتون خیلی خیلی به نفعتون هست . |
RE: برای تدریس در مدارس غیرانتفاعی باید چیکار کرد؟؟؟ - asiehmohammadian - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۵۵ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۲۱ ب.ظ)SaMiRa.e نوشته شده توسط: به دو طریق میشه ، یکی اینکه تشریف ببرید اداره آموزش و پرورش و قسمت مدارس غیرانتفاعی اسمتون رو بنویسید تا مدیران درصورت نیاز مراجعه می کنند و نیروی لازم رو انتخاب می کنند . منظورتون دوره مهارتهای تدریس است ؟ من این دوره رو گذروندم مدرکشم گرفتم حالا باید چکار کنم ؟ برم آموزش و پرورش ؟ |
RE: برای تدریس در مدارس غیرانتفاعی باید چیکار کرد؟؟؟ - SaMiRa.e - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ب.ظ
مهارت های تدریس هم هست ولی دو دوره اصلی داره یکی دوره های عمومی که شامل مثلا آموزش ابتدایی ، روانشناختی تدریس و ... میشه یکی هم دوره تخصصی هست که بستگی به مقطع درخواستی خودتون داره مثلا اگر دوم ابتدایی بخواهید برید باید دوره کتابهای درسی همین دوره رو بگذرونید . اگر هم مقطع بالاتر بخواهید که مثلا ریاضی دبیرستان یا غیره که خودش کلاس جدا میشه . ساعات و گذروندن این دوره ها در طول تدریس به عنوان دوره های ضمن خدمت محسوب می شوند . البته منظور من از آموزش و پرورش ، آموزش و پرورش ناحیه مد نظر بود . |
برای تدریس در مدارس غیرانتفاعی باید چیکار کرد؟؟؟ - soheila2012 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ب.ظ
البته بیشتر بند پ دخالت داره ولی واسه من نبودااا من مسئول کامپیوتر یه شرکتی بودم که رئیسش موسس مدرسه ی غیرانتفاعی شهرمون بود از اونجا شد که چند تا درس بهم دادن و بعد یک سال ۲۸ ساعت در هفته توی یه مدرسه البته فنی و حرفه ی منظورمه درس میدم. ولی یه سری دوستان خودشون اومدن و البته خیلی هم راحت تونستن درس بردارن.یکم تجربه و مدارک هم میتونه کمک باشه. در ضمن دوست عزیز مدارس غیرانتفاعی خیلی راحت نیرو عوض میکنن. من دیدم که همکاری فقط یه ترم بود و تازه یکی از دوستان فقط دو ماه و اخراج شد!! به نظرم با دست پر برین و اصرار هم داشته باشین که اسمتون توی لیست باشه.الان که هیچی ولی شهریور برای مهر برنامه ریزی میکنن و معلم ها و درس ها مشخص میشه. موفق باشید |
RE: برای تدریس در مدارس غیرانتفاعی باید چیکار کرد؟؟؟ - SaMiRa.e - 06 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ب.ظ)soheila2012 نوشته شده توسط: به نظرم با دست پر برین و اصرار هم داشته باشین که اسمتون توی لیست باشه.الان که هیچی ولی شهریور برای مهر برنامه ریزی میکنن و معلم ها و درس ها مشخص میشه. به نظر من شهریور خیلی دیر هست باید از اردیبهشت یا نهایت خرداد رفت دنبالش . |