|
|
بهترین کتاب نظریه زبان ها و ماشین ها به جز لینز برای کنکور آزاد - نسخهی قابل چاپ |
|
بهترین کتاب نظریه زبان ها و ماشین ها به جز لینز برای کنکور آزاد - be_sooye_movafaghiat - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ق.ظ
سلام دوستان... به نظرتون چه کتابی برای کنکور آزاد برای درس نظریه رو بخونیم؟ کتاب کنکوری منظورم هست... به غیر از مرجع لینز ممنون میشم راهنمایی کنید |
Re: RE: بهترین کتاب نظریه زبان ها و ماشین ها به جز لینز برای کنکور آزاد - negar.v - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۱۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: شما جزوه دکتر کارگهی رو از همین سایت دانلود کن کافی هست حتی برای سراسریمیشه بگید از کدوم قسمت سایت دانلود کنیم؟ Sent from my ME172V using Tapatalk |
Re: RE: بهترین کتاب نظریه زبان ها و ماشین ها به جز لینز برای کنکور آزاد - negar.v - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۵ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ب.ظ)negar.v نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۱۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: شما جزوه دکتر کارگهی رو از همین سایت دانلود کن کافی هست حتی برای سراسریمیشه بگید از کدوم قسمت سایت دانلود کنیم؟ پیدا کردم. Sent from my ME172V using Tapatalk |
|
RE: بهترین کتاب نظریه زبان ها و ماشین ها به جز لینز برای کنکور آزاد - md.ebrahimpour@gmail.com - 19 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ ق.ظ
در حال حاضر خفنترین کتاب نظریه، مقدمهای بر نظریه محاسبات سیپسره که کانون نشر علوم ترجمه کرده. تازه تستای ۱۴ سال آخر دولتی هم کامل توشه. من برای دولتی دارم از روی این میخونم. عالیه. پیشنهاد میکنم حتماٌ بخونید. |