![]() |
محاسبات ابری موبایل - نسخهی قابل چاپ |
محاسبات ابری موبایل - gitareghashang - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ب.ظ
سلام من موضوع سمینارم رو محاسبات ابری موبایل انتخاب کردم ممنون میشم اگر کسی مقاله ای و یکم اطلاعات در مورد این موضوع بده . ![]() |
محاسبات ابری موبایل - zeini - 14 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ
وای چه موضوع جالبی من یه مقاله survey دارم که تو درس سیستم عامل ارائه دادمش براتون می فرستم. لطفا ایمیل بدین |
RE: محاسبات ابری موبایل - kzahedeh - 13 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۴۸ ب.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ)zeini نوشته شده توسط: وای چه موضوع جالبی من یه مقاله survey دارم که تو درس سیستم عامل ارائه دادمش براتون می فرستم. لطفا ایمیل بدین |
RE: محاسبات ابری موبایل - computer_it - 14 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۰ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۴۸ ب.ظ)kzahedeh نوشته شده توسط:(14 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ)zeini نوشته شده توسط: وای چه موضوع جالبی من یه مقاله survey دارم که تو درس سیستم عامل ارائه دادمش براتون می فرستم. لطفا ایمیل بدین سلام من تازه سمینار رو این ترم برداشتم . اگه ممکنه برای منم مقاله تونو بفرستید : mrnz.marouf@outlook.com |
محاسبات ابری موبایل - hamid88 - 14 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۵ ب.ظ
سلام دوست من اگه میشه واسه من هم ایمیل کنین خیلی ممنون میشم Hamiiid.mousavi@gmail.com |
محاسبات ابری موبایل - crevice - 15 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ب.ظ
دوستان باور بفرمایید که همچین هم سخت نیست خودتون دانلود کنینا ![]() البته شوخی کردم ولی سعی کنین که اسکالر گوگل رو زیر و رو کنین به شکلی که دیگه اسم ژورنالهای معتبر ورد زبونتون بشه. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
محاسبات ابری موبایل - sheida2000 - 09 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ب.ظ
سلام ممنون می شوم اگه این مطلب را هم برای من ارسال نمائید. باسپاس eng_mohamadi2000@yahoo.com |
محاسبات ابری موبایل - masoumeh_ riyahi - 14 آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۴۳ ق.ظ
سلام دوستان. موضوع سمینار من محاسبات ابری موبایل اگر کسی مطلبی در این زمینه داره ممنون میشم برام بفرسته faithfulgirl_mrm@yahoo.com |
محاسبات ابری موبایل - yones1391 - 20 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ق.ظ
با سلام خدمت همه دوستان اگه کسی مطلبی راجع به رایانش ابری موبایلی داره برا منم ایمیل کنه از لطفش ممنون میشم mojahed65@yahoo.com |
محاسبات ابری موبایل - sarabahar - 12 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۰۰ ب.ظ
سلام دوستان اگر امکان داره برای من هم بفرستید، خیلی خیلی ممنون خواهشا خیلی لازم دارم ممنون sara.bahar902@gmail.com |
RE: محاسبات ابری موبایل - kzahedeh - 04 اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۳۲ ب.ظ
سلام دوستان پایان نامه ی من هم در زمینه محاسبات ابری موبایل هستش البته تخصیص منابع . لطفا اگه مطلبی داشتید برای من هم بفرستید. تشکر kzahedeh@yahoo.com |
RE: محاسبات ابری موبایل - ghadirasghari - 18 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۰۴ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۴۸ ب.ظ)kzahedeh نوشته شده توسط:(14 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ)zeini نوشته شده توسط: وای چه موضوع جالبی من یه مقاله survey دارم که تو درس سیستم عامل ارائه دادمش براتون می فرستم. لطفا ایمیل بدین لطفا برای منم بفرستین ghadirasghari1989@gmail.com |
محاسبات ابری موبایل - nilbarati - 02 تیر ۱۳۹۷ ۰۳:۴۶ ب.ظ
سلام . من به جزوه آموزشی درخصوص رایانش ابری موبایل و بحث احراز هویت در آن نیاز دارم. جزوه ای که تمام سرفصل ها را پوشش بده و برای کسی که اطلاعات کمی دراین باره داره مفید باشه . اگر کسی در این مورد کار کرده لطفا من را راهنمایی کنید. خیلی متشکرم |