![]() |
بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - jamshidi - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ ق.ظ
دوستان در مورد مدیریت کسی چیزی نگفت چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() حالا من شروع می کنم جواب این سوال چی میشد؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - sorlin - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ق.ظ
من زدم ۲ |
بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - atenaa - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ق.ظ
گزینه ها نزدیک به هم بودن من این و نزدم ![]() |
بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - Mindhunter - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۴ ق.ظ
خوب از تیپ این سوال معلومه طراح خواسته اینو کسی جواب بده که خط به خط رفتار سازمانی رابینز رو خونده باشه!! منم نزدم ![]() |
بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - navid_itboy - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۱ ب.ظ
من زدم ۳ |
بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - RedHood - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ب.ظ
من این سوال رو جواب ندادم ولی به نظرم ۲ باید باشه امسال مدیریت راحت بود فکر کنم همه بالای ۴۰ بزنن |
بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - navid_itboy - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ب.ظ
طبق این جوابا من نخونده ۴۰ درصد مدیریت زدم خدارو شکر ببین اونی که خونده راحت ۱۰۰ زده حتما..... |
بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - Mohammad-A - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ب.ظ
ویژگی درسهای معماری/مدیریت اینه که خیلیها اون رو سفید میگذارند |
RE: بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - jamshidi - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ق.ظ)sorlin نوشته شده توسط: من زدم ۲ منم زدم دو . جالبه دو تا گزینه اش دقیقا دو جمله پشت سرهم تو کتاب رابینزه!! پشت سر هم ![]() |
بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - sheydaa - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ
سوال ۶۵ دو تا گزینه درست داره سوال ۷۰ هم گزینه یک میشه |
RE: بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - jamshidi - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: چه جالب من زدم ۱دوسته خوبم چرا ۶۱ میشه هدف گذاری بهتر؟؟؟ ![]() |
RE: بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - navid_itboy - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۴ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ)sheydaa نوشته شده توسط: سوال ۶۵ دو تا گزینه درست داره شما مطمینید ۷۰ میشه ۱ من حس کردم هیچ کدوم جواب نی ![]() |
RE: بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - jamshidi - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ)sheydaa نوشته شده توسط: سوال ۶۵ دو تا گزینه درست داره مطمئنی ۷۰ یک میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() |
RE: بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - sheydaa - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۴ ب.ظ)navid_itboy نوشته شده توسط:تو کتاب رابینز واسه تعریف کارایی گفته مدیریت در پی به حداقل رساندن هزینه های منابع هست.(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ)sheydaa نوشته شده توسط: سوال ۶۵ دو تا گزینه درست داره |
RE: بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - farzad.arshad - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:خیلی جالبه. من شب قبل از کنکور دقیقا یاد این سوال ۶۱ مدیریت افتادم. هر چقدر گشتم دنبال این تست پیداش نکردم. قبلا دیده بودمش و حدس میزدن جزو سوالات باشه(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: چه جالب من زدم ۱دوسته خوبم چرا ۶۱ میشه هدف گذاری بهتر؟؟؟ بین ۱ و ۲ شک داشتم که زدم ۲ . احتمالا یکی از همین ۲ گزینس (دفترچه c) |