![]() |
بررسی سوالات درس هوش مصنوعی - کامپیوتر ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
بررسی سوالات درس هوش مصنوعی - کامپیوتر ۹۳ - mahtab69 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ب.ظ
سوال ۱۱۶)گره ها با استفاده از الگوریتم A* به چه شکل ملاقات میشدن؟؟؟ ۱) S,B,A,D,E,G ۲) S,B,A,C,E,D,G ۳) S,B,A,C,E,D,F,G ۴) S,B,A,C,D,E,F,G سوال۱۱۷) هرس آلفا و بتا،کدام گره ها حذف میشدند؟؟؟ ۱) O ۲) N,O ۳) M,N,O ۴) K,N,O |
بررسی سوالات درس هوش مصنوعی - کامپیوتر ۹۳ - matt2007 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ
فکر میکنم جوابش این گزینه می شد ۳) S,B,A,C,E,D,F,G البته من خیلی سوال رو نگاه نکردم چون گرایشم هوش نبود یه دفعه حل کردم به همین رسیدم |
بررسی سوالات درس هوش مصنوعی - کامپیوتر ۹۳ - people - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۷ ب.ظ
اولی ۳ میشه. دومی ۴ |
بررسی سوالات درس هوش مصنوعی - کامپیوتر ۹۳ - Pegasus - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ب.ظ
منم اولی رو زدم ۳-S,B,A,C,E,D,F,G دومی هم ۴-K,N,O |
بررسی سوالات درس هوش مصنوعی - کامپیوتر ۹۳ - mrdudu - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۲ ب.ظ
اولی که سه :ی البته فکر این گزینه د و دفترچه سی دو بود :ی دومی هم n o هرس میشدن :ی |
RE: بررسی سوالات درس هوش مصنوعی - کامپیوتر ۹۳ - mahtab69 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۳ ب.ظ
منم دومی رو گزینه ۴ زدم، k,n,o حالا کدوم میشه خدا داند. |
بررسی سوالات درس هوش مصنوعی - کامپیوتر ۹۳ - people - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ
اگر درست یادم بیاد: شاخه سمت چپ به تریتب از چپ : ۹ ۸ بعد ۴- ۳- بود که منفی ۴ بررسی نمشیه. چون اگر عدد بعد از منفی ۳ بزرگتر از خودش(منظورم از خودش منفی۳ هست) باشه: که مین منفی ۳ رو انتخاب میکنه اگر کوچکتر از منفی ۳ باشه که مکس کوچکتر از ۹ رو انتخاب نمیکنه منفی۴ k بود |
بررسی سوالات درس هوش مصنوعی - کامپیوتر ۹۳ - mrdudu - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۲ ب.ظ
البته عنصر شانس دخیل بود فکر کنم مثل الفا بتای معمولی نبود این حالتی هس که الفا بتا بدون عامل شانس باشه |
بررسی سوالات درس هوش مصنوعی - کامپیوتر ۹۳ - mahdi-313 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ ب.ظ
سوالی که راجع به صحت و کامل بودن استانداردسازی در Resolution بود، صحت کامل بودن هر دو سرعت الگوریتم (۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ ب.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: سوالی که راجع به صحت و کامل بودن استانداردسازی در Resolution بود، بنده گزینه یک رو زدم |
بررسی سوالات درس هوش مصنوعی - کامپیوتر ۹۳ - E.SH - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ ب.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: سوالی که راجع به صحت و کامل بودن استانداردسازی در Resolution بود،به نظر من اینکه متغیر هارو متمایز نکنیم یه محدودیت اضافی ایجاد میکنه و به صحت پایگاه دانش لطمه نمیزنه در عوض باعث میشه یه سری جملات که باید نتیجه گیری بشن دیگه قاب نتیجه گیری نباشن و کامل بودنو زیر سوال میبره |
بررسی سوالات درس هوش مصنوعی - کامپیوتر ۹۳ - alagh - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۸ ب.ظ
اون سواله مربوط ارضای محدودیت k چند میشد؟؟ |
بررسی سوالات درس هوش مصنوعی - کامپیوتر ۹۳ - E.SH - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۸ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط: اون سواله مربوط ارضای محدودیت k چند میشد؟؟الان از منبع چک کردم میشد فقط k=1 من اشتباهی زدم k=0 ![]() |
RE: بررسی سوالات درس هوش مصنوعی - کامپیوتر ۹۳ - reza6966 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۵ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ب.ظ)E.SH نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۸ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط: اون سواله مربوط ارضای محدودیت k چند میشد؟؟الان از منبع چک کردم K=0 درست هست دیگه |
RE: بررسی سوالات درس هوش مصنوعی - کامپیوتر ۹۳ - farzad.arshad - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۸ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ب.ظ)E.SH نوشته شده توسط:من زدم ۱(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۸ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط: اون سواله مربوط ارضای محدودیت k چند میشد؟؟الان از منبع چک کردم ![]() |
بررسی سوالات درس هوش مصنوعی - کامپیوتر ۹۳ - E.SH - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۵ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط:صفحه ۱۷۵ کتاب هوش مصنوعی جی راسل ترجمه (سعید راحتی- محمد بهداد- ...)(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ب.ظ)E.SH نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۸ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط: اون سواله مربوط ارضای محدودیت k چند میشد؟؟الان از منبع چک کردم ![]() |