![]() |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - نسخهی قابل چاپ |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - milDereD - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ ب.ظ
دوستان نظر خودتون رو در مورد کلیت آزمون امروز که سخت بوده یا آسون بگید و همچنین به صورت جزئی تر در مورد هر درس که کدوم درس سخت یا آسون بوده ![]() |
RE: کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - saturn2200 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ
مشترک سخت بقیش اسون Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - mehdi1902 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۱ ب.ظ
در کل به نظر من اسون بود البته خیلی بده اینجوری مثلن من یه سری سوالا رو خیلی خیلی الکلی به جواب میرسیدم شک میکردم که ای بابا ... اگه شبکه و پایگاه و مهندسی نرم خونده بودم خیلی بهتر بود :دی کاش کنکور کامپیوترم سبکش همین طوری باشه و سوالای عجیب غریب نبینیم توش !! :دی |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - milDereD - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ
به نظره منم آسون تر از پارسال بود ولی خوب اینجوری میانگین درصدا کلا میره بالا |
RE: کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - shvh - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۶ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ ب.ظ)milDereD نوشته شده توسط: دوستان نظر خودتون رو در مورد کلیت آزمون امروز که سخت بوده یا آسون بگید و همچنین به صورت جزئی تر در مورد هر درس که کدوم درس سخت یا آسون بوده تعادل نداشت !!! غیر قابل پیشبینی و انتظار بود. متفاوت با ۶-۷ سال اخیر !!! |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - hamid88 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ
فونت ساختمان و طراحی فرق میکرد. این دکتر قدسی هم حالگیره هت |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - iranariyaii - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۵ ب.ظ
مهندسی نرم افزار رو سخت داده بودن نسیت به پارسال ساختمان داده هم میتونستن پیمایش درخت حداقل یه سوال بدن خیلی پیچونده بودن |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - marisa - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ
به نظر من اسون بود البته من خیلی بد دادم ![]() |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - sara88 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ب.ظ
به نظر من سوالای معماری و سیستم و هوش راحت بود ولی دروس مشترک یکم سخت بود |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - mahdi.68 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۸ ب.ظ
منم با دوستمون موافقم کلا با سالهای اخیر متفاوت بود. دروس سیستم و هوش معمولا فرمولی و محاسباتی بودن اما امسال همه مفهومی بودن، خیلی از بچه ها شکه شده بودن و با شک سوالها رو جواب میدادن.به نظرم به صورت غیر منتظره ای آسون داده بودن. البته غیر از شبکه که طبق معمول در این ۳ ۴ سال اخیر، سخت گرفته بودن و فرم سوالهاشو باز هم عوض کرده بودن. |
RE: کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - mary1234 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۸ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: فونت ساختمان و طراحی فرق میکرد. دسشون درد نکنه ... بهتر شده بود.... واقعا اون فونت مسخره سالای قبل روی اعصابم راه میرفت( کلا اون فونت سوالارو میدیدم بهم استرس وارد میشد ) |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - Morris - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۳ ب.ظ
با دوستان موافقم. گسسته و ساختمان و الگوریتم خیلی سخت و متفاوت بود (باقی مشترک ها رو بلد نبودم) پایگاه و سیستم و معماری آسون بود زبان عمومی خیلی سخت بود ولی ربان تخصصی آسون بود |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - mary1234 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۸ ب.ظ
همش تقصیره دکتر قدسیه که سوالای طراحی و ساختمان انقد سخت بود..... آخه چرا؟ یه جوری سوال داده بود که فقط بچه های شریف بتونن حل کنم( اون هم دانشجو های خودش ) اتقدر بدم میاد از این سوالایی که میگه چند تا از گزینه های زیر درسته یا غلطه!!! این طور سوالا، سوالو ۲-۳ برابر سخت تر میکنه.....خب یه دوتا سوال اینطوری میدادن نه که ۴-۵ تا از این سوالا |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - daneshjo - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۲ ب.ظ
مشترک ها سخت شبکه سخت تر از همه(البته به نظر من)ولی سیستم و پایگاه و هوش و معماری غیر قابل انتظار!!!! |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - ۳۰noohe - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۹ ب.ظ
من واسه هوش خوندم مسلما در مورد پایگاه و شبکه و مهندسی نرم نظری ندارم گسسته هم نظری ندارم در مورد سایر درس ها آسون بود |