منظم بودن و LL1 - نسخهی قابل چاپ |
منظم بودن و LL1 - maryam.raz - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ ب.ظ
سلام دوستان این سوال آزمون آخر پارسه هست گفته چون گرامر منطمه پس LL1 هست ولی این گرامر که منظم نیست؟ S-->Xc I Yd X-->axI b Y--> aYI b قسمت فرمول کار نمیکرد! |
RE: منظم بودن و LL1 - Riemann - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۵ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: سلام دوستان این گرامر که اصلا رشته تولید نمیکنه! زبانش تهی هست به نظر من تهی هم که منظمه. |
RE: منظم بودن و LL1 - maryam.raz - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۸ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۵ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:نه من کامل ننوشتمش!(23 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: سلام دوستان بیشتر میخواستم در مورد منظم بودنش بپرسم حواسم نبود پایانه هارو بنویسم |
RE: منظم بودن و LL1 - Riemann - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۸ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۵ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:نه من کامل ننوشتمش!(23 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: سلام دوستان خب این زبونش میشه [tex]L\: =\: (a^{\ast}bc\: \: a^{\ast}bd)[/tex] |
RE: منظم بودن و LL1 - maryam.raz - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:آها مرسی(23 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۸ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۵ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:نه من کامل ننوشتمش!(23 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: سلام دوستان پس باید به زبانش توجه کنیم نه خود گرامر |
RE: منظم بودن و LL1 - fulgent - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ب.ظ
با بررسی شرایط زیر می توان (LL(1 بودن یک گرامر را بررسی نمود . به عبارت دیگر گرامری (LL(1 است که شرایط زیر در مورد قواعد بصورت A → α|β آن صدق کند. ۱- First(α) ∩ First(β)=Φ ۲- حداکثر یکی از رشته های α و β رشته ε را تولید کنند. ۳- اگر α═›ε در آنصورت First(β) ∩ Follow(A)= Φ |
RE: منظم بودن و LL1 - e.shrm - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۴ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: منظم بودن و LL1 - maryam.raz - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ق.ظ
سپاس از همه دوستان و مشارکت همگانی امیدوارم سوال مبهم ندن مثلا یه گرامری LL1 نیست ولی میشه گرامر معادل واسش پیدا کرد حالا اگر گزینه ها فقط بگن LL1 هست یانه آدم نمیدونه بگه هست یا نه! |
RE: منظم بودن و LL1 - hosshah - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۱ ق.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: سپاس از همه دوستان و مشارکت همگانی نه اگر هم قرار باشه با تغییر LL1 باشه یا تو گزینه ها میگن یا تو صورت سوال که مثلا قابل تبدیل به LL1 هست یا نه شاید این درس از درسایی باشه که غلط هاش نسبت به درسای دیگه کمتره از نکته هایی مثل همین نکته ای که پارسه گفته استفاده نکن چون آدم رو گیج تر میکنه همون تداخل First-First و First-Follow روچک کن |