گرامر مربوط به زبان های برنامه سازی - کنکور ۸۴ - نسخهی قابل چاپ |
گرامر مربوط به زبان های برنامه سازی - کنکور ۸۴ - hosshah - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۴ ب.ظ
سلام دوستان در مورد این سوال سنجش گفته گزینه ۳ و پوران گفته گزینه ۲ نقض گزینه ۲: اگر زبانی حساس به متن باشه خب ما مسلما نمیتونیم با گرامر مستقل از متن پیاده سازیش کنیم نقض گزینه ۳: مرحله تحلیل معنایی نیاز به گرامر حساس به متن داره و گرامر مستقل از متن قدرت انجامش رو نداره شما چی میگین؟ مرسی |
RE: گرامر مربوط به زبان های برنامه سازی - کنکور ۸۴ - e.shrm - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۴ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: سلام دوستان در مورد این سوال سنجش گفته گزینه ۳ و پوران گفته گزینه ۲زبان هایشون ذاتا حساس به متن هستند. ولی پارسر ها میان با حذف ویژگی هایی از زبان که مربوط به زبان های حساس به متن هست اونو در حد زبان مستقل از متن پیاده میکنند. و برای همینه که برای بررسی اون دسته از ویژگی های این زبان ها (ویژگی های حساس به متن) ما وارد فاز تحلیل معنایی میشیم و به قواعد کمکی جهت چک کردن این مساله نیاز داریم. |
RE: گرامر مربوط به زبان های برنامه سازی - کنکور ۸۴ - fulgent - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ ب.ظ
ما در مرحله تحلیل نحوی نیاز به مستقل از متن قطعی داریم که این دو زبان هم این امکان رو دارند ولی دو زبان در اصل حساس به متن هستند |
RE: گرامر مربوط به زبان های برنامه سازی - کنکور ۸۴ - hosshah - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ ب.ظ)e.shrm نوشته شده توسط: زبان هایشون ذاتا حساس به متن هستند. بله فک میکنم دکتر کارگهی هم تو فایل های صوتی گفت اینو مرسی لطف کردین |
RE: گرامر مربوط به زبان های برنامه سازی - کنکور ۸۴ - mahsalove - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ
من میگم می شه ۲ یه جایی قبلا خواندمش فکر کنم پارسه بود ولی الان پیداش نکردم با مستقل از متن گرامرها و قواعدشو تعریف کردن ولی خوب به صورت کلی از نوع حساس به متند فکر کنم در زبان کامپایل باید به صورت حساس به متن چک شن! |
RE: گرامر مربوط به زبان های برنامه سازی - کنکور ۸۴ - hosshah - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۱ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: ما در مرحله تحلیل نحوی نیاز به مستقل از متن قطعی داریم که این دو زبان هم این امکان رو دارند ولی دو زبان در اصل حساس به متن هستند تحلیل لغوی که گاهی اوقات حتی با منظم هم ظیاده سازی میشه بحث اصلی مربوط به تحلیل معنایی هست که اونم مثل اینکه قوانین مقطعی براش در نظر میگیریم و بر اساس نیاز گرامر تولید میکنیم تا سراغ حساس به متن ها نریم تشکر لطف کردی |