تالار گفتمان مانشت
سوال معماری ای تی ۸۸ دستورات ۰ و۱ و ۲ اپرندی - نسخه‌ی قابل چاپ

سوال معماری ای تی ۸۸ دستورات ۰ و۱ و ۲ اپرندی - masume_ml - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ب.ظ

سلام به دوستان گل مانشتی
دوستان سوال ۱۰۵ معماری ای تی ۸۸ گفته ۳ نوع دستور العمل داریم ۰و ۱و ۲ اپرندی و بیشترین تعداد دستورات رو میخاد . فیلد ادرس ۴ بیتی و دستورالعمل ۱۲ بیتی .
حل من :
بیشترین تعداد دستورات وقتی که یه دونه ۱ اپرندی و یه دونه ۲ پرندی داشته باشیم و تعداد ۰ اپرندی رو با این شرایط حساب میکنم.
۲ به توان ۴ میشه ۱۶ تا ۲ اپرندی داریم که یکی استفاده میشه . ۱۵ تا میمونه برای یه اپرندی . ۱۵ ضرب در ۲ به توان ۴ میشه ۲۴۰ تا دستور یک اپرندی داریم که یکی استفاده میشه می مونه ۲۳۹ تا
برای ۰ اپرندی هم ۲۳۹ رو ضرب در ۲ به توان ۴ میکنم میشه ۳۸۲۴تا
با اون ۲ تا کلا ۳۸۲۶ تا دستور
و حال گزینه ها:
۵۴۴
۲۰۴۸
۳۵۸۶
۴۰۹۶

جواب رو ۳۵۸۶ . متوجه اشتباهم نمیشم دوستانیه لطف بفرمایید یاری برسانید این روزا خیلی گیج شدم Huh

RE: سوال معماری ای تی ۸۸ دستورات ۰ و۱ و ۲ اپرندی - hosshah - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ب.ظ

آبجی اذیت نکن دیگه Undecided
راه حلت درسته ولی سوال رو اشتباه دیدی. به شکل یه نگاه بنداز. دستور تک اپرندی. قسمت آدرسش ۸ بیتیه (اجتمالا بلافصل باشه ولی خلاصه opcodeش ۴ بیتیه نه ۸ بیتی)

RE: سوال معماری ای تی ۸۸ دستورات ۰ و۱ و ۲ اپرندی - masume_ml - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ب.ظ

(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:  آبجی اذیت نکن دیگه Undecided
راه حلت درسته ولی سوال رو اشتباه دیدی. به شکل یه نگاه بنداز. دستور تک اپرندی. قسمت آدرسش ۸ بیتیه (اجتمالا بلافصل باشه ولی خلاصه opcodeش ۴ بیتیه نه ۸ بیتی)

مرسی واقعا لطف کردیدBlush . با خودم فکر میکنم اگه این روزا دوستان مانشتی نبودن دور از همه، راهی تیمارستان میشدم . گیج شدم Huh

RE: سوال معماری ای تی ۸۸ دستورات ۰ و۱ و ۲ اپرندی - hosshah - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۹ ب.ظ

(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ب.ظ)masume_ml نوشته شده توسط:  مرسی واقعا لطف کردیدBlush . با خودم فکر میکنم اگه این روزا دوستان مانشتی نبودن دور از همه، راهی تیمارستان میشدم . گیج شدم Huh

خواهش میکنم موفق باشین

RE: سوال معماری ای تی ۸۸ دستورات ۰ و۱ و ۲ اپرندی - mahsalove - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ب.ظ

فکر کنم متوجه شدم کجا رو اشتباه کردی تا اونجایی که اومدی واسه هر کدوم دو اپرندی و یه اپرندی یه حالت رو حساب کردی درسته ولی برای صفر اپرندی تعداد حالات میشه از ۴ بیت اول یعنی ۱۶ حالت ۱۴ تا حالت چون ۲ تاش صرف تک اپرندی و ۲ اپرندی شده و باقی موندش می مونه ۱۲-۴=۸ که ۲ به توان ۸ حالت رو به وجود میاره پس جمعشون می شه:
۱+۱
+۱۴*۲^۸=۳۵۸۶

RE: سوال معماری ای تی ۸۸ دستورات ۰ و۱ و ۲ اپرندی - tarane.68 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۹ ب.ظ

با سلام
من کلا با این جور سوالا مشکل دارم.لطف میکنید واضح توضیح بدید
ممنون میشم

RE: سوال معماری ای تی ۸۸ دستورات ۰ و۱ و ۲ اپرندی - png - 05 بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۱۹ ق.ظ

(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط:  فکر کنم متوجه شدم کجا رو اشتباه کردی تا اونجایی که اومدی واسه هر کدوم دو اپرندی و یه اپرندی یه حالت رو حساب کردی درسته ولی برای صفر اپرندی تعداد حالات میشه از ۴ بیت اول یعنی ۱۶ حالت ۱۴ تا حالت چون ۲ تاش صرف تک اپرندی و ۲ اپرندی شده و باقی موندش می مونه ۱۲-۴=۸ که ۲ به توان ۸ حالت رو به وجود میاره پس جمعشون می شه:
۱+۱
+۱۴*۲^۸=۳۵۸۶

میشه بگید که این ۱۶ حالتو چطور گرفتید؟ مگه ۱۲ نباید باشه؟