|
|
مرتبه زمانی اشتراک دو مجموعه - نسخهی قابل چاپ |
|
مرتبه زمانی اشتراک دو مجموعه - nazanin_sh - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۸ ق.ظ
سلام دوستان. کسی میتونه اینو برای من توضیح بده که چطوری ۱ میشه؟ ممنون میشم [attachment=14992] |
|
RE: مرتبه زمانی اشتراک دو مجموعه - Riemann - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ق.ظ
سلام بدترین حالت میشه که ما یکی مرتب کنیم و دو آرایه رو با هم ادعام کنیم که میشه nlgn واسه حالت متوسط ما باید از hash table استفاده کنیم که ابتدا یکی از آرایه ها رو درج میکنیم و واسه آرایه دومی n بار به طور متوسط هر بار [tex]O(1)[/tex] چک میکنیم که آیا این عنصر در جدول هش وجود داره یا نه! مه در مجموع میشه n |
RE: مرتبه زمانی اشتراک دو مجموعه - nazanin_sh - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۲ ق.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: سلام خدا خیرتون بده ممنوووون، چند روزه شب و روز حساب میکنم هی جور نمیشد من هش نخونده بودم فکر کنم واسه همین نتونستم جواب بدم ![]() موفق باشید ان شاءالله |
|
RE: مرتبه زمانی اشتراک دو مجموعه - tayebe68 - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ق.ظ
این سوال رو سازمان سنجش حذف کرده بودا ! مطمئنید از جوابتون، قاعدتا باید یه اشکالی داشته باشه |
RE: مرتبه زمانی اشتراک دو مجموعه - keywan78 - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۱ ق.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: سلام ببخشید یه سوال! تحلیل هش یکم مشکل اونم واسه حالتی که بخوایم ۲n عضو رو به یک ارایه n عضوی هش کنیم. مسئله برخوردها باعث میشن که تعداد مقایسه ها خیلی بیشتر از n بشه تحلیل شما بیشتر برای بهترین حالت کاربرد داره تا حالت میانگین. |
|
RE: مرتبه زمانی اشتراک دو مجموعه - Riemann - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۹ ق.ظ
بله این گفته حالت متوسط و فکر کنم هش حالت متوسطش O 1 میشه اگه تابع هش رو درست انتخاب کنیم(uniform) باشه. |
RE: مرتبه زمانی اشتراک دو مجموعه - keywan78 - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ق.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۹ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: بله این گفته حالت متوسط و فکر کنم هش حالت متوسطش O 1 میشه اگه تابع هش رو درست انتخاب کنیم(uniform) باشه. راسته که تستش حذف شده! اگر تحلیل شما درست باشه چرا حذف شده؟؟؟ |