![]() |
یه سوال در مورد زمان انتخاب رشته - نسخهی قابل چاپ |
یه سوال در مورد زمان انتخاب رشته - manesht_omid - 12 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۳ ب.ظ
با سلام من امروز در تاریخ ۹۰/۳/۱۲ انتخاب رشته خودم رو ویرایش کردم و رسید انتخاب رشتم رو همراه با شماره پرونده ام(همون طوری که سنجش گفته بود(هنگام تکمیل انتخاب رشته)) مجددا دریافت کردم.به نظرتون بعدا سنجش نگه که باید تا ۱۱ام انتخاب رشته می کردی؟چون هنوز لینکش حذف نشده بود من انتخاب رشتم رو ویرایش کردم.نظرتون چیه؟ |
یه سوال در مورد زمان انتخاب رشته - mfXpert - 13 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ ق.ظ
بعید میدونم بعدا به شما اشکالی بگیرن چون اگر قرار بود تا دیروز باشه برای امروز حتما اون لینک انتخاب رشته رو از رو سایتشون برمیداشتن.مگه اینکه یادشون رفته باشه که لینکو بردارن! |
یه سوال در مورد زمان انتخاب رشته - ali reza - 13 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۵ ق.ظ
نه خیالت راحت! میگن تا فلان روز ولی یه ۲۴ ساعت بیشتر میذارن واسه کسایی که نرسیدن |
یه سوال در مورد زمان انتخاب رشته - inteligentium - 13 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرش حرف داداشو زمین زدی؟! |
یه سوال در مورد زمان انتخاب رشته - Maryam-X - 13 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۴۱ ب.ظ
بچهها هنوزم سیستم بازه. مشکل پیش نمیاد ویرایش کنم؟ |
RE: یه سوال در مورد زمان انتخاب رشته - inteligentium - 13 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۴۶ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۴۱ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: بچهها هنوزم سیستم بازه. فکر نمی کنم، فقط حواستون باشه یه جور ویرایش کنین لازم نباشه دوباره به فکر ویرایش بیفتین-چون نمیشه |
RE: یه سوال در مورد زمان انتخاب رشته - manesht_omid - 13 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۵۰ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۲۳ ب.ظ)inteligentium نوشته شده توسط: آخرش حرف داداشو زمین زدی؟!بعده کلی خواهش تمنا بالاخره تونستم متقاعدش کنم |
یه سوال در مورد زمان انتخاب رشته - farshid - 15 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۰۱ ب.ظ
امروز ۱۵ خرداد، همچنان لینک انتخاب رشته بازه |
یه سوال در مورد زمان انتخاب رشته - موج - ۱۵ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۱۲ ب.ظ
واقعا مثه این که شاهکارای سنجش امسال تمومی نداره خدا رو چه دیدی بعید نیست ما هم با رتبه ۶۰۰ شریفی شدیم ![]() |
یه سوال در مورد زمان انتخاب رشته - mfXpert - 16 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ق.ظ
فکر کنم برو بچ سنجش گفتن دو سه روز تعطیله بزنیم بریم شمال بعد که برگشتیم لینک انتخاب رشته رو برمی داریم. |