تالار گفتمان مانشت
گزاره ی ضعیف تر، سوال ۱۲۰ کنکور ۹۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

گزاره ی ضعیف تر، سوال ۱۲۰ کنکور ۹۲ - m-behdad - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۶ ب.ظ

یعنی چی گزاره ی ضعیف تر؟

RE: گزاره ی ضعیف تر، سوال ۱۲۰ کنکور ۹۲ - m-behdad - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ق.ظ

یعنی ده پونزده نفر بیان سوالتو ببینن یه کلمه حرف هم نزنن
عههههه! پس شما چطوری این سوالو تو کنکور جواب میدین؟! ها؟ ها؟ ها؟

RE: گزاره ی ضعیف تر، سوال ۱۲۰ کنکور ۹۲ - آنجلا - ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۳ ب.ظ

توپت پره بدجورSmile...قرار نیست که توی کنکور به همه ی سوال ها جواب بدیمSmile...اما جواب سوال شما اینی که دارم مینویسم نظر خودمه دوستان دیگه هم نظرشونو بگن : تعریف گزاره ی ضعیف که توی سوال اومده و وقتی میگه P=>Q صحیح باشد یعنی P مستلزم Qهست یعنی هر جایی که P درست باشه حتما Q هم درسته ...قبلش یه چیزی رو بگم که : نمونه سازی وجودی رو که میدونید چیه: وقتی یه سور وجودی به صورت
(x p(x ∃ داشته باشیم این جمله یعنی حداقل یه شی مثل C وجود داره که با جایگذاری آن به جای x در (P(x یک جمله ی درست ایجاد میشه... با این مقدمات و عکس هایی که پایین فرستادم رو ببین بازم مشکلی بود جایی بگو..عکسم واضح نیست دیگه دیگه دوربین گوشی ما تا همین حد وسعش میکشید
[تصویر:  241346_f04ac8eadb8a.jpg]

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ادامه ش هم توی این لینکه

RE: گزاره ی ضعیف تر، سوال ۱۲۰ کنکور ۹۲ - masoud67 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۵ ب.ظ

(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۳ ب.ظ)آنجلا نوشته شده توسط:  توپت پره بدجورSmile...قرار نیست که توی کنکور به همه ی سوال ها جواب بدیمSmile...اما جواب سوال شما اینی که دارم مینویسم نظر خودمه دوستان دیگه هم نظرشونو بگن : تعریف گزاره ی ضعیف که توی سوال اومده و وقتی میگه P=>Q صحیح باشد یعنی P مستلزم Qهست یعنی هر جایی که P درست باشه حتما Q هم درسته ...قبلش یه چیزی رو بگم که : نمونه سازی وجودی رو که میدونید چیه: وقتی یه سور وجودی به صورت
(x p(x ∃ داشته باشیم این جمله یعنی حداقل یه شی مثل C وجود داره که با جایگذاری آن به جای x در (P(x یک جمله ی درست ایجاد میشه... با این مقدمات و عکس هایی که پایین فرستادم رو ببین بازم مشکلی بود جایی بگو..عکسم واضح نیست دیگه دیگه دوربین گوشی ما تا همین حد وسعش میکشید

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ادامه ش هم توی این لینکه
قوانین اسکولم دوطرفه هستند. یعنی رابطه ای که شما نوشتی عکسش هم صحیحه که برای یکسان سازی استفاده میشه. به همین خاطر بین گزینه ۴ و ۳ اختلاف نظر وجود داره. چون از هر طرف به طرف دیگر هم میشه رسید

RE: گزاره ی ضعیف تر، سوال ۱۲۰ کنکور ۹۲ - آنجلا - ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۲ ب.ظ

چرا بین ۳ و ۴ گفتین اختلاف نظره؟ ..قوانین اسکولم دوطرفه هستن خب ۲=|۴ همیشه درسته برعکسش هم همینطور...۳=|۱ همیشه درست برعکسش هم درسته تا اینجا نمیشه گفت کی ضعیف تره....باید دنبال ترکیبات همیشه درست دیگه بگردیم که فکر نکنم ۳=|۴ یا حتی
۲=|۱ جمله ی درستی باشن... می مونه استلزام بین ۱و ۴ که یه طرفه هست و ۴ ضعیف تره.. حالا بین همه ی این استلزام ها ۴ دوجا ضعیف تر شدSmile بر همین اساس گفتم ۴ ضعیف تره ... نمیدونم شایدم اشتباه باشه توی پاسخنامه پارسه هم چیزی نبود فقط گزینه شو زده کسی جواب تشریحی شو نداره؟

RE: گزاره ی ضعیف تر، سوال ۱۲۰ کنکور ۹۲ - masoud67 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۶ ب.ظ

(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۲ ب.ظ)آنجلا نوشته شده توسط:  چرا بین ۳ و ۴ گفتین اختلاف نظره؟ ..قوانین اسکولم دوطرفه هستن خب ۲=|۴ همیشه درسته برعکسش هم همینطور...۳=|۱ همیشه درست برعکسش هم درسته تا اینجا نمیشه گفت کی ضعیف تره....باید دنبال ترکیبات همیشه درست دیگه بگردیم که فکر نکنم ۳=|۴ یا حتی
۲=|۱ جمله ی درستی باشن... می مونه استلزام بین ۱و ۴ که یه طرفه هست و ۴ ضعیف تره.. حالا بین همه ی این استلزام ها ۴ دوجا ضعیف تر شدSmile بر همین اساس گفتم ۴ ضعیف تره ... نمیدونم شایدم اشتباه باشه توی پاسخنامه پارسه هم چیزی نبود فقط گزینه شو زده کسی جواب تشریحی شو نداره؟
راهیان هر دو تا رو انتخاب کرده بود و عکس رابطه ای که شما استفاده کرده بودید را رفته. من خودم هم عکس رابطه شما را استفاده کرده بودم چون تو یکسان سازی استفاده میکردم.
در کل سوالیه که جای بحث روش نیست فقط چون امروز این سوال را دیدم گفتم این مطلب را بگم

RE: گزاره ی ضعیف تر، سوال ۱۲۰ کنکور ۹۲ - m-behdad - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ

(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۵ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:  
(06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۳ ب.ظ)آنجلا نوشته شده توسط:  توپت پره بدجورSmile...قرار نیست که توی کنکور به همه ی سوال ها جواب بدیمSmile...اما جواب سوال شما اینی که دارم مینویسم نظر خودمه دوستان دیگه هم نظرشونو بگن : تعریف گزاره ی ضعیف که توی سوال اومده و وقتی میگه P=>Q صحیح باشد یعنی P مستلزم Qهست یعنی هر جایی که P درست باشه حتما Q هم درسته ...قبلش یه چیزی رو بگم که : نمونه سازی وجودی رو که میدونید چیه: وقتی یه سور وجودی به صورت

ادامه ش هم توی این لینکه
قوانین اسکولم دوطرفه هستند. یعنی رابطه ای که شما نوشتی عکسش هم صحیحه که برای یکسان سازی استفاده میشه. به همین خاطر بین گزینه ۴ و ۳ اختلاف نظر وجود داره. چون از هر طرف به طرف دیگر هم میشه رسید

مرسی از زحمتی که کشیدی و همچنین جواب کاملت
فقط مسعود خان من متوجه نشدم چطوری از گزینه ی ۳ به ۱ رسیدی
میشه لطفا توضیح بدی؟

RE: گزاره ی ضعیف تر، سوال ۱۲۰ کنکور ۹۲ - masoud67 - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ق.ظ

(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ)m-behdad نوشته شده توسط:  مرسی از زحمتی که کشیدی و همچنین جواب کاملت
فقط مسعود خان من متوجه نشدم چطوری از گزینه ی ۳ به ۱ رسیدی
میشه لطفا توضیح بدی؟
من نگفتم از ۳ به یک میرسیم بلکه میگم از یک به ۳ میرسیم
skolomize انجام بده بهش میرسی

از گزینه ۴ به ۲ : [tex]\forall x \exists y p(x,y) = \forall x p(x,f2(x))[/tex]
از گزینه ۱ به ۳ : [tex]\exists y \forall x p(x,y) = \forall x p(x,f1)[/tex]
گزینه ۲ به ۳ هم ، تابع را به جاش یه عدد ثابت بذاری حله. چون تابع یه سری جواب داره که میشه یه دونشو انتخاب کرد و به جای اون تابع گذاشت و گزینه ۳ را بدست آورد. فکر کنم بهش میگفتن نمونه سازی وجودی !!!!!!

RE: گزاره ی ضعیف تر، سوال ۱۲۰ کنکور ۹۲ - iman_n21 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۶ ق.ظ

(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۶ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:  
(06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۲ ب.ظ)آنجلا نوشته شده توسط:  چرا بین ۳ و ۴ گفتین اختلاف نظره؟ ..قوانین اسکولم دوطرفه هستن خب ۲=|۴ همیشه درسته برعکسش هم همینطور...۳=|۱ همیشه درست برعکسش هم درسته تا اینجا نمیشه گفت کی ضعیف تره....باید دنبال ترکیبات همیشه درست دیگه بگردیم که فکر نکنم ۳=|۴ یا حتی
راهیان هر دو تا رو انتخاب کرده بود و عکس رابطه ای که شما استفاده کرده بودید را رفته. من خودم هم عکس رابطه شما را استفاده کرده بودم چون تو یکسان سازی استفاده میکردم.
در کل سوالیه که جای بحث روش نیست فقط چون امروز این سوال را دیدم گفتم این مطلب را بگم

ممکنه لطف کنین یه عکس از جواب راهیان بزارید ؟ ممنون