سوال در خصوص پارسر های LL1 و SLR1 - نسخهی قابل چاپ |
سوال در خصوص پارسر های LL1 و SLR1 - e.shrm - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۳ ب.ظ
سلام من دو تا سوال عکسش رو گذاشتم ، گزینه هاش رو هم مشخص کردم. من فرق این دو تا سوال رو نمیفهمم که چرا گزینه های متفاوتی شدند. کلا این دو تا رو یکی بهم توضیح بده لطفا. ممنون |
RE: سوال در خصوص پارسر های LL1 و SLR1 - e.shrm - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۸ ق.ظ
یاریگری نبود؟؟؟ |
RE: سوال در خصوص پارسر های LL1 و SLR1 - fulgent - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ
عزیزم شما پاسخ سوال اول رو اشتباه انتخاب کردین. سوال اول جوابش میشه گزینه ۱/ چون این گرامر (LL(1 نیست. در مورد سوال دوم هم این نکته وجود داره که: یکی از روش های مناسب در پارسر (۱)SLR ، استفاده از گرامرهای مبهم و رفع تداخلات ایجاد شده توسط طراح می باشد. |
RE: سوال در خصوص پارسر های LL1 و SLR1 - e.shrm - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۱ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: عزیزم شما پاسخ سوال اول رو اشتباه انتخاب کردین. سوال اول جوابش میشه گزینه ۱/ چون این گرامر (LL(1 نیست.ممنون ولی من با دو کتاب مختلف چک کردم . هر دو همین گزینه ها بود. |
RE: سوال در خصوص پارسر های LL1 و SLR1 - fulgent - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۱ ب.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط:(05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: عزیزم شما پاسخ سوال اول رو اشتباه انتخاب کردین. سوال اول جوابش میشه گزینه ۱/ چون این گرامر (LL(1 نیست.ممنون ولی من با دو کتاب مختلف چک کردم . هر دو همین گزینه ها بود. خواهش میکنم. من مدرسان دارم اونم سوال اول رو گزینه ۱ انتخاب کرده.اگر خودتون هم چک کنید متوجه میشید اشتراک first و follow وجود داره. |
RE: سوال در خصوص پارسر های LL1 و SLR1 - fulgent - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ب.ظ
سوال اول که به نظر من صد در صد میشه گزینه ۱ ، از راه رد گزینه هم برید به ۱ می رسیم. اما سوال ۲ چون شرط گذاشته که هر else به نزدیکترین if برگرده پس ابهام رو برداشته! و بین گزینه ۲ و ۳ به نظرم ۲ مناسب تره! |
RE: سوال در خصوص پارسر های LL1 و SLR1 - e.shrm - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: سوال اول که به نظر من صد در صد میشه گزینه ۱ ، از راه رد گزینه هم برید به ۱ می رسیم. اما سوال ۲ چون شرط گذاشته که هر else به نزدیکترین if برگرده پس ابهام رو برداشته! و بین گزینه ۲ و ۳ به نظرم ۲ مناسب تره!دقیقا همون شرط بالایی برای پایینی هم هست خب ، چرا توی یکی ابهام برطرف شده تو اون یکی نه. |
RE: سوال در خصوص پارسر های LL1 و SLR1 - fulgent - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ب.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط:(06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: سوال اول که به نظر من صد در صد میشه گزینه ۱ ، از راه رد گزینه هم برید به ۱ می رسیم. اما سوال ۲ چون شرط گذاشته که هر else به نزدیکترین if برگرده پس ابهام رو برداشته! و بین گزینه ۲ و ۳ به نظرم ۲ مناسب تره!دقیقا همون شرط بالایی برای پایینی هم هست خب ، چرا توی یکی ابهام برطرف شده تو اون یکی نه. اره ابهام برطرف شده ولی برخورد first و follow وجود داره... |
RE: سوال در خصوص پارسر های LL1 و SLR1 - yashar512 - 30 آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ب.ظ
سلام دوستان کسی جواب این سوال رو میدونه ؟؟؟ ممنون میشم جواب رو هرچه سریع تر بهم برسونید ممنون بچه هاااااااااااااا مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |