شبکه ۹۱ IT - نسخهی قابل چاپ |
شبکه ۹۱ IT - maxwel - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ب.ظ
سلام دوستان انشالله همگی تون موفق شید یه سوال تو پوران جواب گزینه ۴ زده شده و تو کلید سنجش ۱ مگه تو توان گذردهی ack رو در نظر نمیگیریم؟ ممنون میشن یه توضیخ مختصری بدید |
RE: شبکه ۹۱ IT - masume_ml - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ب.ظ
کتاب پارسه دکتر حقیقت زده ۳ ، دیگه دارم از این همه تناقض خسته میشم نمیدونم چی بگم فقط خدا خودش کمکمون کنه . |
RE: شبکه ۹۱ IT - maxwel - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ب.ظ)masume_ml نوشته شده توسط: کتاب پارسه دکتر حقیقت زده ۳ ، دیگه دارم از این همه تناقض خسته میشم نمیدونم چی بگم دوست عزیز واقعا ممنون واقعا میگم کتاب راهیان ارشد هم ۳ زده فک کنم همون ۳ باشه میشه یه عکس از حلش بفرستید البته اگه زحمتی نیست |
RE: شبکه ۹۱ IT - masume_ml - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ ب.ظ
حقیقتش من دوربین درست حسابی ندارم عکس بگیرم .دو صفحه حل داره و اخرش هم جواب تو گزینه ها نیست و خود دکتر حقیقت هم می فرمایند که این سوال خیلی بد طرح شده و برای بچه ها ارزوی موفقیت کردن که بتونن تو سه دقیقه این سوال رو تجزیه و تحلیل کنن . به نظر من (البته بر اساس تجربه )اینه که بی خیال این سوال شیم |
RE: شبکه ۹۱ IT - maxwel - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۶ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ ب.ظ)masume_ml نوشته شده توسط: حقیقتش من دوربین درست حسابی ندارم عکس بگیرم .دو صفحه حل داره و اخرش هم جواب تو گزینه ها نیست و خود دکتر حقیقت هم می فرمایند که این سوال خیلی بد طرح شده و برای بچه ها ارزوی موفقیت کردن که بتونن تو سه دقیقه این سوال رو تجزیه و تحلیل کنن . به نظر من (البته بر اساس تجربه )اینه که بی خیال این سوال شیم اقا بازم سپاس فراوان |
RE: شبکه ۹۱ IT - masume_ml - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۹ ب.ظ
راستی من کلید سنجش رو هم نگاه کردم توسایتش هست. ۳ زده که .... ولی کلا سوال بی خودیه همون بی خیال |
RE: شبکه ۹۱ IT - tayebe68 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۸ ب.ظ
این سوال اینجا جواب داده شده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: شبکه ۹۱ IT - *tarannom* - 27 فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۰۴ ب.ظ
من این سوالو حل کردم دقیقا گزینه ۳ دراومد. فرضم گذاشتم به سوییچ بسته نه مدار مجازی. اگه کسی عکس از پاسخ دکتر حقیقت داره بذاره ممنون میشم. |