مرتب سازی با پشته - نسخهی قابل چاپ |
مرتب سازی با پشته - Mindhunter - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ق.ظ
بچه ه ا آیا با ۲تا پشته میتونیم یه ورودی تصادفی از اعداد رو مرتب کنیم؟؟؟ به نظر من میتونیم، نظر شما چیه؟؟؟ |
RE: مرتب سازی با پشته - ka arman - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۵ ب.ظ
به نظر من هم با دو تا صف میشه هم با دو تا پشته ولی پارسه میگه فقط با صف... |
RE: مرتب سازی با پشته - Mindhunter - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۵ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط: به نظر من هم با دو تا صف میشه هم با دو تا پشته ولی پارسه میگه فقط با صف... آره من اثباتش کردم با پشته میشد البته مثال نقضی پیدا نکردم براش!!! پس ایمان داریم که میشه پس حله |
RE: مرتب سازی با پشته - azad_ahmadi - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ب.ظ
سلام. بنظر باید با دوتا پشته هم بتوان مرتب سازی رو انجام داد. این تصویر رو ببینید، واضح است اگر ابهامی هم بود، بپرسید در خدمت هستم. البته در عکس نگفتم که مرتب سازی به چه صورتی باشه اما میشه هم صعودی و هم نزولی این روش رو پیاده سازی کرد. در مرحله سوم هم میشه تمام عناصر رو بصورت صعودی/نزولی بدست اورد. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: مرتب سازی با پشته - Saoshiyant - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ب.ظ
میشه روش مرتب کردن پشته رو روی پشته ای با این اعداد توضیح بدید |
RE: مرتب سازی با پشته - azad_ahmadi - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ب.ظ)Saoshiyant نوشته شده توسط: میشه روش مرتب کردن پشته رو روی پشته ای با این اعداد توضیح بدید صورت سوال در پست اول ذکر نکرده که پشته ها در ابتدا خالی هستند یا نه. من خالی بودن هردو پشته رو در نظر گرفتم. و پاسخ بالارو بر اساس همین انتظار نوشتم. اگر اعداد در یکی از پشته ها باشند، روش بالایی جواب نخواهد داد و باید دوباره روش فکر بشه. فکر کنیم ببینیم روشی برای حل مساله هست . |
RE: مرتب سازی با پشته - Mindhunter - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط:اگه اعداد به صورت یکجا وارد بشن ( یعنی تو یه پشته قرار داشته باشن) نمیشه مرتب کرد، اما اگر اعداد روی آرایه باشن و یکی یکی وارد پشته بشه میشه مرتب کرد، مرده شور سوال دادن پارسه رو ببره که یکم توضیح نمیده تو متن سوال(04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ب.ظ)Saoshiyant نوشته شده توسط: میشه روش مرتب کردن پشته رو روی پشته ای با این اعداد توضیح بدید |