سوال در ارتباط با جدول مرکزی(آرمون جامع اول پارسه) - نسخهی قابل چاپ |
سوال در ارتباط با جدول مرکزی(آرمون جامع اول پارسه) - firouziam - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۹ ب.ظ
دوستان من این سوال رو نمیتونم درک کنم(مربوط هستن به آزمون جامع اول پارسه) سوال درباره جدول مرکزیه، جدول مرکزی چیه؟! احساس میکنم خوندمشا قبلن ولی یادم رفته! از بس حفظیو ... این برنامه سازی! کسی میتونه یه توضیح خلاصه بده؟! (جواب ۴) |
RE: سوال در ارتباط با جدول مرکزی(آرمون جامع اول پارسه) - hoda ahmadi - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۹ ب.ظ)firouziam نوشته شده توسط: دوستان من این سوال رو نمیتونم درک کنم(مربوط هستن به آزمون جامع اول پارسه) سلام دوست عزیز اگه منظورش پشته مرکزی باشه برای ارجاع های غیر محلی در حوزه پویا استفاده میشه وک در ابتدا همه رکوردهای فعالیت در بالای پشته درج میشن همچنینی اشاره گرهای CEP,CIP .موقع برگشت از زیربرنامه هم از رو پشته POP میشن .و فکر کنم چون حافظه زیادی میطلبه زیاد کارامد نیست .اما هزینه push POP زیاد نیست پس گران تمام نمیشه |
RE: سوال در ارتباط با جدول مرکزی(آرمون جامع اول پارسه) - firouziam - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۰ ب.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ب.ظ)hoda ahmadi نوشته شده توسط:(01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۹ ب.ظ)firouziam نوشته شده توسط: دوستان من این سوال رو نمیتونم درک کنم(مربوط هستن به آزمون جامع اول پارسه) سپاس از پاسختون، خودمم شک کردم که شاید منظورش پشته مرکزی باشه،پس اگه منظورشپشته مرکزی باشه سوال غلط هست چون جواب ۴ هست و یعنی همه گزاره ها صحیح هستن |