![]() |
مشکل درباره ثبت جدید علاقه مندی پیام نور - نسخهی قابل چاپ |
مشکل درباره ثبت جدید علاقه مندی پیام نور - smartleopard - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۱ ق.ظ
سلام به همه آیا برای بقیه هم چنین مشکلی پیش اومده؟ من سه روز قبل(۹۰/۰۳/۰۷) انتخاب رشته کردم. با توجه به اعلام سازمان سنجش و اینکه در ثبت نام اولیه علاقه مندی برای پیام نور رو انتخاب نکرده بودم، کارت علاقه مندی پیام نور رو دیروز(۹۰/۰۳/۰۹) تهیه کردم ولی سیستم به من اجازه ثبت اون رو نمیده و پیغام می ده که شما قبلا انتخاب رشته کردهاید و فقط میتونید اون رو ویرایش کنید. کسی از بچهها چنین مشکلی داره؟ لطفا کمکم کنید ممنون |
مشکل درباره ثبت جدید علاقه مندی پیام نور - Potential - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ب.ظ
این مشکل برای یکی از دوستای من هم پیش اومده !! اگه راه حلش رو فهمیدید لطفا به ما هم خبر بدید !! تا اون لحظه ای که اون لینک خرید کارت رو گذاشتن اکثر افراد انتخاب رشته کرده بودند !! چرا اینطوری شده !!! |
RE: مشکل درباره ثبت جدید علاقه مندی پیام نور - smartleopard - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۰ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ب.ظ)Potential نوشته شده توسط: این مشکل برای یکی از دوستای من هم پیش اومده !! اگه راه حلش رو فهمیدید لطفا به ما هم خبر بدید !! کاملا مشخصه که اینگونه افراد رو درنظر نگرفته اند. من همون دیروز این مشکل رو برای سایت فنی اعلام کردم ولی هنوز جوابی ندادن و مشکل حل نشده. لطفا از دوستتون و بقیه افرادی که این مشکل براشون وجود داره بخواهید که به سایت فنی اطلاع بدن یا با شماره ای که سنجش داده تماس بگیرن تا هرچه زودتر مشکل برطرف بشه ممنون |
RE: مشکل درباره ثبت جدید علاقه مندی پیام نور - smartleopard - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۴۴ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۰ ب.ظ)smartleopard نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ب.ظ)Potential نوشته شده توسط: این مشکل برای یکی از دوستای من هم پیش اومده !! اگه راه حلش رو فهمیدید لطفا به ما هم خبر بدید !! سلام به همه مشکلی که ذکر کرده بودم رو بالاخره سنجش حل کرد و حالا دیگه کسانی که قبلا انتخاب رشته کرده اند میتونن کارت علاقه مندی پیام نور رو ثبت کنن موفق باشید |
مشکل درباره ثبت جدید علاقه مندی پیام نور - Potential - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۴۸ ب.ظ
ممنون از خبر رسانی |