لپ تابم به wireless وصل نمیشه!!!! - نسخهی قابل چاپ |
لپ تابم به wireless وصل نمیشه!!!! - banafshe - 29 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۱۱ ب.ظ
سلام به همگی این لپ تاپم یهو از دیروز دیگه به وایرلس خونه وصل نمیشه !!!! گوشی و نوت بوکم وصل میشه ولی این قطع شده وصل نمیشه حتی مودم رو نمی شناسه ولی توی لیست وایرلس ها پیداش می کنه وقتی هم پینگ می کنم می گه destination is unreachable نمی دونم چی کار کنم لطفا کمک کنید ممنون |
RE: لپ تابم به wireless وصل نمیشه!!!! - unicornux - 29 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ
وایرلس لپتاپتون و روشن کنید. Sent from my ME172V using Tapatalk |
لپ تابم به wireless وصل نمیشه!!!! - soheila2012 - 29 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ب.ظ
واسه لپ تاپ خواهرم همین مشکل پیش اومده بود،مشکل از اینترنت که نیست چون با کابل وصل می کردم درست بود ولی با وایرلیس نه. من که مجبور شدم دوباره نصب ویندوز کنم و الان درس شد. |
لپ تابم به wireless وصل نمیشه!!!! - banafshe - 29 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۱۴ ب.ظ
روشنه!!!! نصب ویندوز؟ ای بابا |
لپ تابم به wireless وصل نمیشه!!!! - mohammadali1990 - 30 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۵۴ ق.ظ
به Amir V بگو میتونه کمکت کنه |
RE: لپ تابم به wireless وصل نمیشه!!!! - sheriff - 30 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۰۶ ب.ظ
(۲۹ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۱۱ ب.ظ)banafshe نوشته شده توسط: سلام به همگی سلام مشکل history شبکه کامپیوتر شماست یعنی چون قبلا به این اسم وصل شده است و احتمالا شما پسورد مودم رو انجام داده اید دیگه اجازه وصل شدن رو بهتون نمیده اگه ویندوزتون ۷ یا ۸ باشه باید این کارو انجام بدید : menu start----control panel---network and sharing center ----manege wireless network اینجا اسم شبکتون رو میبینید که باید انتخابش کنید و بعدا از اینجا پاکش کنید مجددا اسم شبکتون رو تو فسمت وایرلس ها میبینید و پسورد رو میزنید و کانکت میشید |
لپ تابم به wireless وصل نمیشه!!!! - Amir V - 30 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ
صحبت Sheriff تایید میشه. |
لپ تابم به wireless وصل نمیشه!!!! - banafshe - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۷ ب.ظ
نه باز هم مشکل داره میگه windows was unable to connect to esme wirelessam |
RE: لپ تابم به wireless وصل نمیشه!!!! - sheriff - 02 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۲ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۷ ب.ظ)banafshe نوشته شده توسط: نه باز هم مشکل داره پس اخرین راه حلی که براتون میمونه اینه که : وارد کنسول مودمتون بشید و اسم و پسورد اون رو عوض کنید : دیگه اگه مشکلی روی وایرلس کامپیوترتون نباشه حتما باید وصل بشید |
لپ تابم به wireless وصل نمیشه!!!! - banafshe - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ب.ظ
نکته ای که باید دوباره بگم اینه که همه ی device ها به این وایرلش وصل میشن به جز این لپتاپ که این هم یه دفعه ای قطع شد و دیگه وصل نشد |
لپ تابم به wireless وصل نمیشه!!!! - Quark - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ب.ظ
یه ipconfig بگیرید و نتیجه رو اینجا بزارید. از ۸/۸/۸/۸ هم یه tracert بگیرید و نتیجش رو بزارید. |
لپ تابم به wireless وصل نمیشه!!!! - eh3an2010 - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ب.ظ
اولین نتیجه سرچ تو گوگل!!!!!! Can see wireless networks but can't connect to them Try this ۱/ Click Start ۲/ Type in CMD into the search bar ۳/ Right click on CMD in the start menu and select "Run as Administrator" ۴/ Type this command in: netsh winsock reset ۵/ Reboot the computer and check connectivity ۶/ If you're still having problems, check out this Microsoft link: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. آیا می توانم شبکه های بی سیم را ببینید، اما نمی تواند به آنها متصل سعی کنید از این ۱/ ُstart کلیک کنید ۲/ تایپ CMD را در نوار جستجو ۳/ کلیک راست بر روی CMD در منوی شروع را انتخاب کنید و "به عنوان مدیر اجرای" ۴/ این دستور رو تایپ کنین: netsh winsock reset ۵/ راه اندازی مجدد کامپیوتر و چک کردن اتصال ۶/ اگر شما هنوز هم با مشکلات، لطفا این لینک مایکروسافت: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
لپ تابم به wireless وصل نمیشه!!!! - banafshe - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۱ ب.ظ
این کار رو هم انجام دادم نشد (۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ب.ظ)Ali13691989 نوشته شده توسط: یه ipconfig بگیرید و نتیجه رو اینجا بزارید. ipconfig: media disconnected (۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۱ ب.ظ)banafshe نوشته شده توسط: این کار رو هم انجام دادم نشداین دستور رو بلد نیستم از ۸/۸/۸/۸ هم یه tracert بگیرید و نتیجش رو بزارید. |
لپ تابم به wireless وصل نمیشه!!!! - Quark - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۹ ب.ظ
من فکر کرده بودم مشکلتون اینه که مودمتون رو پیدا می کنید و بهش وصل میشید ولی اینترنت ندارید ... الان باز خوندم پستهاتون رو ... فکر کنم درایور وایرلستون رو دوباره نصب کنید مشکلتون حل بشه. |
لپ تابم به wireless وصل نمیشه!!!! - banafshe - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ق.ظ
دوستان مشکل با پاک کردن آنتی ویروس حل شد از همگی ممنونم |