کامپیوتر۸۷- کاهش وزن یالهای گراف - نسخهی قابل چاپ |
کامپیوتر۸۷- کاهش وزن یالهای گراف - tayebe68 - 28 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ق.ظ
مقسمی فقط گزینه ۱ رو صحیح اعلام کرده مگر وزن یک دور در گراف جدید نمی شه w-e ؟ در اینصورت همه گزینه ها اشتباه میشن |
RE: کامپیوتر۸۷- کاهش وزن یالهای گراف - hoomanab - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۳۴ ب.ظ
گزینه های این سوال اشتباه نوشته شده. جالبه مدرسانم همینو گفته. دفترچه کنکوو که نگاه کردم یه چیز دیگه بود Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
RE: کامپیوتر۸۷- کاهش وزن یالهای گراف - tayebe68 - 29 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ق.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۰۶:۳۴ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: گزینه های این سوال اشتباه نوشته شده. جالبه مدرسانم همینو گفته. دفترچه کنکوو که نگاه کردم یه چیز دیگه بود اگه ممکنه سوال اصلی و صحیح رو اینجا بگذارید. من دفترچه رو از سایت konkur.in گرفتم، اونجا هم همین گزینه ها رو نوشته بود ! |
RE: کامپیوتر۸۷- کاهش وزن یالهای گراف - hoomanab - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ب.ظ
W2(u, v) = w1(u, v) + out_degree(u) - in_degree(u) صورت سوال اینطوریه Sent from my SM-T210R using Tapatalk سوال ۳۱ دروس تخصصی نرمافزار ۸۷ Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
RE: کامپیوتر۸۷- کاهش وزن یالهای گراف - Mänu - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ ب.ظ
(۲۹ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: W2(u, v) = w1(u, v) + out_degree(u) - in_degree(u) اینا دوتا سوال اند یکی تخصصی هوش ۸۷ یکی مهندسی کامپیوتر۸۷ اینکه طیبه نوشته تخصصی هوش اینکه شما نوشتین مهندسی نرم هستش حالا من به جواب نمیرسم کدوم گزینه درسته واسه دوتا سوال تناقض پیدا میشه و اسه همه گزینه ها |
RE: کامپیوتر۸۷- کاهش وزن یالهای گراف - keywan78 - 30 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ق.ظ
(۲۹ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ ب.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط:(29 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: W2(u, v) = w1(u, v) + out_degree(u) - in_degree(u) سوال تخصصی هوش گزینه ۳ میشه و فکر کنم سوال نرم اشتباه باشه. |
RE: کامپیوتر۸۷- کاهش وزن یالهای گراف - tayebe68 - 30 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۴۹ ب.ظ
گویا تو کتاب پارسه نوشته گزینه صحیحی برای این تست وجود ندارد ... دنبال جواب نگردید، وجود نداره ! |