اولویت بندی درس ها تو این هفته های آخر ... - نسخهی قابل چاپ |
اولویت بندی درس ها تو این هفته های آخر ... - ezra - 19 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۱۹ ب.ظ
سلام به همه ی دوستان تو این هفته های پایانی وقت یعنی سرمایه حالا سوال من اینه که کدوم درس ها بیشتر از بقیه ارزش سرمایه گذاری دارن ؟ به زبون عامیانه تر : کدوم درسها خوش تست تر از بقیه هستن ؟ لدفاً دروس رو به تفکیک بخش ها (مشترک و تخصصی و ..) اولویت بند کنید و حتماً زمان بری اونا رو هم حساب کنید ! اینم از درد دل من : از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون من ۱۰ دی تونستم درسا رو تموم کنم ! و بعد از اون شروع کردم به مرور و تست زنی ! تنها درسی هم که کنار گذاشتم محاسبات بوده ! کلاً درس خوندن رو با یه اعتماد به نفس تووپ شروع کردم ! همین الانشم اعتماد به نفسم بالاست ولی همچین بگی نگی احساس می کنم تحلیل رفته (شایدم اثر استرسه! ) آآخه من هدفم از اولش این بود که رتبه زیر ۱۰۰ بیارم ! با این اوضاع یه کم پریشون شدم ! بی زحمت راهنمایی کنید تا درس های مفید تر رو بیشتر بخونم .... آرزوی موفقیت برای همتون دارم |
RE: اولویت بندی درس ها تو این هفته های آخر ... - hoomanab - 19 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۰۰ ب.ظ
سلام. این مطالب میتونه کمکتون کنه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
اولویت بندی درس ها تو این هفته های آخر ... - ezra - 22 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۱۹ ب.ظ
آقا ممنون میشم اگه یه کم کمک کنید ! |
اولویت بندی درس ها تو این هفته های آخر ... - Riemann - 22 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۵۲ ب.ظ
شما کاری خاصی نمی خواد بکنی کافیه اون توضیع موضوعی که توی همین سایت هست رو پیدا کنی و مباحثی که ازشون هر سال سوال اومده رو همه تستاش رو بزنی بعد بری سراغ اونیا یی که کمتر ازشون سوال اومده. بهمین سادگی بهمین خوشمزگی پودر کیک رشد. |