دانشگاه شاهد و قم - نسخهی قابل چاپ |
دانشگاه شاهد و قم - mmpf - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ق.ظ
سلام.از دوستانی که تو دانشگاه شاهد وقم دارن IT میخونن خواهش میکنم در صورت امکان راهنمایی کنن.وضعیت علمی وامکانات چطوریه؟ |
دانشگاه شاهد و قم - uniquegirl - 13 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ق.ظ
سلام دوستان من یه مقدار اطلاعات از دانشگاه قم میخوام هیئت علمی توی رشته آی تی و گرایش تجارت خوابگاه سطح علمی دانشگاه و هر چیز دیگه ای که به درد میخوره ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه |
دانشگاه شاهد و قم - ana_12345 - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۱۵ ب.ظ
دوستان دانشگاه شاهد از نظر موضوع اپلای کردن و گرفتن ویزا که اسمش مشکل نداره ؟؟؟؟؟ ایا توی دانشگاه قم و شاهد چادر اجباری ؟ محیطشون چه جوری ؟؟ |
RE: دانشگاه شاهد و قم - ana_12345 - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۵۱ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۱۵ ب.ظ)ana_12345 نوشته شده توسط: دوستان خودم این خبر رو پیدا کردم . شاهد فکر کنم چادر اجباری . قم هم همین طور مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: دانشگاه شاهد و قم - denodel - 12 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۰۳ ب.ظ
بله تو دانشگاه شاهد چادر برای خانوما اجباری هستش ولی تفکیک جنسیتی نشده ولی دانشگاه قم تفکیک جنسیتی هم هستش |
دانشگاه شاهد و قم - mahnaz31 - 15 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ ق.ظ
بچه ها من هم واقعا همین سوال رو دارم خواهشا جواب بدید وضعیت خوابگاه برای دانشجویان قم چه جوریه؟ اصلا بچه های شبانه این دانشگاه خوابگاه دارن؟؟؟؟ |
RE: دانشگاه شاهد و قم - uniquegirl - 25 فروردین ۱۳۹۲ ۱۱:۵۳ ب.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ ق.ظ)mahnaz31 نوشته شده توسط: بچه ها من هم واقعا همین سوال رو دارم سلام من دانشجوی دانشگاه قم هستم اینجا چادر اجباری و تفکیک جنسیتی هستش برای دانشجوها تعهد خوابگاه وجود نداره اما تا حالا، به همه حتی شبانه ها (که من هم هستم) خوابگاه یا پانسون دادن ما پانسیون هستیم و بعضی روزانه ها هم همینطور. فاصلش با سرویسهای خوابگاه، از دانشگاه حدود ۲۰-۳۰ دقیقه هست تعداد ورودی ها+استعدادهای درخشان که بدون کنکور اومدن زیاده و همین مساله کیفیت آموزشی رو پایین آورده اما درکل سطح اساتید خوبه موفق باشید |
دانشگاه شاهد و قم - atenaa - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۸ ب.ظ
بچه ها ی سوال غیرمرتبط فاصله ی زمانی از میدون ارزانتین تا قم چقدره؟ بعد از اونجا تا خود دانشگاهچی چقدر راهه؟ من تهرانم نمیخوام خوابگاه بگیرم |
دانشگاه شاهد و قم - atenaa - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ق.ظ
کسی اطلاعی نداره؟ |