|
|
سوال ۷۹ - کنکور آی تی ۹۱-اجرای نخهای همروند و بن بست - نسخهی قابل چاپ |
|
سوال ۷۹ - کنکور آی تی ۹۱-اجرای نخهای همروند و بن بست - zeinab - 27 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ق.ظ
سلام . لطفا این سوال رو توضیح بدین. در مورد بن بست هست تشکر [attachment=14273] [attachment=14274] [attachment=14274] [attachment=14275] [attachment=14276] |
|
RE: سوال ۷۹ - کنکور آی تی ۹۱-اجرای نخهای همروند و بن بست - lotus - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ق.ظ
سلام اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم آخه figA که بن بست داره اما من میگم که fig B figC هم بن بست دارند. چطوری میتونن بیان کمک fig A خب؟؟؟؟
|
|
RE: سوال ۷۹ - کنکور آی تی ۹۱-اجرای نخهای همروند و بن بست - آنجلا - ۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۴ ق.ظ
هر دو B,Cبن بست داره..جوابش مگه کدوم گزینه هست من جواب سنجش رو ندارم اما جوابیه ی پارسه نوشته گزینه۱ درسته ک درست هم هست.. |
|
RE: سوال ۷۹ - کنکور آی تی ۹۱-اجرای نخهای همروند و بن بست - hoomanab - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ق.ظ
پارسه؟! گفته جواب صحیح وجود ندارد! Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
RE: سوال ۷۹ - کنکور آی تی ۹۱-اجرای نخهای همروند و بن بست - lotus - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ق.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۴ ق.ظ)آنجلا نوشته شده توسط: هر دو B,Cبن بست داره..جوابش مگه کدوم گزینه هست من جواب سنجش رو ندارم اما جوابیه ی پارسه نوشته گزینه۱ درسته ک درست هم هست.. سنجش زده گزینه ۴! یعنی B,C میان به کمک A........... ![]() (۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ق.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: پارسه؟! گفته جواب صحیح وجود ندارد! خب به پارسه چیکار داریم!! ![]() نظر خودتون چیه؟ |
|
RE: سوال ۷۹ - کنکور آی تی ۹۱-اجرای نخهای همروند و بن بست - hoomanab - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ب.ظ
اصلا نگاهشم نکردم. این سوال فقط برای سرعت گیریه. تله زمانیه ![]() Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
|
RE: سوال ۷۹ - کنکور آی تی ۹۱-اجرای نخهای همروند و بن بست - آنجلا - ۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ ب.ظ
من همه ی پاسخنامه هام مال پارسه هست فکر کردم این یکی هم همینطور ولی پاسخنامه ی ماهان بود.. نظر خودمو میگم: تصویر B,C بن بست داره صد در صد شک نکنید..Dمشکلی نداره ولی اینکه چه ربطی به کمک کردن به A داره نمیدونم ولی اگه منظورش اینه که تصویر D میتونه جای A بکار برده بشه یا یه چیزی شبیه به این مشکلی نداره حداقل من مشکلی نمی بینم یعنی توالی از جابجایی بین نخ ها نمیشه پیدا کرد که D دچار بن بست بشه... |