|
|
سوال ۸۶ آی تی(لایه انتقال داده) - نسخهی قابل چاپ |
|
سوال ۸۶ آی تی(لایه انتقال داده) - tarane1992 - 22 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ب.ظ
سلام جواب گزینه ۴ هست . من اینجا فقط یه چیزو متوجه نمیشم اینکه چرا ۱۰۲۴ کیلو بایت داده در نظر گرفته؟ یعنی از یک سگمنت شروع کرده ۲ تا دو تا بالا رفته تا به ۶۴kb رسیده بعد از این سگمنت یعنی از سگمنت ۷ تا سگمنت ۲۱ ۶۴kb در نظر گرفته و نهایتا سگمنت اخر رو kbا در نظر گرفته کلا شده ۱۰۲۴ کیلو بایت چرا؟؟ داده ارسال ما یک مگابایت بوده . [tex]2^{20}[/tex] کیلو برابر با یک مگا بایت میشه دیگه مگه نه؟ حالا اینجا یک مگا بایت داریم باید ۱۰۲۴*۱۰۲۴ کیلو بایت داده ارسال کنه چرا فقط ۱۰۲۴ کیلو بایت ارسال کرده؟ حالا دوستان بگن من چه چیزی رو اشتباه میکنم؟ ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: سوال ۸۶ آی تی(لایه انتقال داده) - hoomanab - 22 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۹ ب.ظ
(۲۲ آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ب.ظ)tarane1992 نوشته شده توسط: سلام سلام. جوابی که مدرسان داده گزقنه ۲ هستش که فکر میکنم اشتباه باشه... اینطور فکر کنم حل میشه که به صورت slow star شروع می کنیم یعنی ۱ سگمنت، ۲ سگمنت، ۴ سگمنت... تا ۶۴ سگمنت. تا اینجا ۷ تا rtt زمان گذشته. از این به بعد از داده ای که باید ارسال کنیم ۸۹۸ کیلو بایت مونده که برابر میشه با ۱۴ سگمنت ۶۴ تایی و یه سگمنت ۲ تایی. یعنی کلا ۷+۱۴+۱ بار ارسال صورت گرفته که جمعا میشه ۲۲ بار. هر ارسال هم یک rtt طول مبکشه. کلا میشه ۲/۲ ثانیه نظرتون چیه؟! |
|
RE: سوال ۸۶ آی تی(لایه انتقال داده) - tarane1992 - 23 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ق.ظ
ببینید من میدونم چطوری حل میشه. جمع همه داد ه های درون سگمنت ها میشه ۱۰۲۴ کیلوبایت چرا؟؟ چرا ۱۰۲۴*۱۰۲۴ در نظر نگرفته؟مگه یک مگابایت ۱۰۲۴*۱۰۲۴ کیلویایت نمیشه؟ |
|
RE: سوال ۸۶ آی تی(لایه انتقال داده) - hoomanab - 23 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ق.ظ
اونی که شما داری میگی یک گیگا بایته. یک مگابایت میشه ۱۰۲۴ کیلوبایت یا ۱۰۲۴×۱۰۲۴ بایت Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
|
RE: سوال ۸۶ آی تی(لایه انتقال داده) - tarane1992 - 26 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۳۵ ب.ظ
یادم رفت بهتون بگم متوجه شدم ممنون از شما.
|