حل تشریح سوالات کامپیوتر و آی تی ارشد ۹۲توسط پارسه - نسخهی قابل چاپ |
حل تشریح سوالات کامپیوتر و آی تی ارشد ۹۲توسط پارسه - tohidi4503 - 20 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ب.ظ
این لینک مربوط به حل تشریحی سوالات ارشد امسال میباشد مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
حل تشریح سوال ارشد ۹۲ - zimenswall - 20 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۱ ب.ظ
ممنون. میتونم بپرسم از کجا آوردید؟ از همپا؟ |
RE: حل تشریح سوال ارشد ۹۲ - tohidi4503 - 20 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۱ ب.ظ
هنگام ثبت نام تو cd دادن . |
RE: حل تشریح سوال ارشد ۹۲ - zimenswall - 20 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ
(۲۰ آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۱ ب.ظ)tohidi4503 نوشته شده توسط: هنگام ثبت نام تو cd دادن .انگار مشکلات من با پارسه تمومی نداره. نمایندگی اصفهان به من نداد. تشکر از شما |
حل تشریح سوال ارشد ۹۲ - ali.329 - 20 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ب.ظ
دلم واسه معماری ها میسوزه. نصف سوالات تخصصی معماری اشتباهه نصف دیگشش هم غلط حل کردن. |
حل تشریح سوال ارشد ۹۲ - alice - 20 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ب.ظ
خیلی ممنون |
RE: حل تشریح سوال ارشد ۹۲ - lotus - 21 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ق.ظ
ممنون فقط آی تی ندارید بزارید؟؟ |
حل تشریح سوال ارشد ۹۲ - friends - 21 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ق.ظ
اینو پارسه کرمان به ما فروخت |
RE: حل تشریح سوال ارشد ۹۲ - zimenswall - 21 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۲ ق.ظ
(۲۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ق.ظ)friends نوشته شده توسط: اینو پارسه کرمان به ما فروختمن حرفمو پس میگیرم. در مورد اصفهان ناشکری کردم ، ظاهرا اوضاع بدتر از ما هم هست. خدا هم به شما و هم به ما صبر بده. |
RE: حل تشریح سوال ارشد ۹۲ - izadan11 - 21 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۱ ق.ظ
اینو قبلا توی یه سایتی دانلودکرده بودم اشکال زیاد داره سوالای مورد دار رو هم پیچونده |
RE: حل تشریح سوال ارشد ۹۲ - Fardad-A - 21 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۳ ب.ظ
ضمن سپاس از دوست گرامی ، اول اینکه لطف کنید.لینک مستقیم بگذارید یا در جاهای غیر تبلیغاتی آپ کنید. آپلود در سایتهای تبلیغاتی موجب حذف میشود.. دوم اینکه بعضی از دوستان سوالات مختلفی را گفته اند حلش ایراد داره. من ممنون میشم در دروس مختلف اگه میشه یا در همینجا بگید غلطهاش را. البته در تالار دروس کمک میکنه که بشه بحث درموردش بدون تداخل انجام بشه. ممنون لطفا" سپاس و مثبتش را به پست اول بدین. چون من اومدم لینک را مستقیم کنم پست ایشان حذف شد و من آی تی را به پست خودم متصل کردم. |
حل تشریح سوالات کامپیوتر و آی تی ارشد ۹۲توسط پارسه - tabassomesayna - 14 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ
دوستان میشه لینک مستقیم بذارید ؟ هرچی دانلود میکنم تا نصفه می ره چی کار کنم ؟ |
RE: حل تشریح سوالات کامپیوتر و آی تی ارشد ۹۲توسط پارسه - tabassomesayna - 14 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۰۹ ب.ظ
اینم لینک مستقیم .. آخر از تو نت پیداش کردم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |