![]() |
کارنامه رتبه ۲۱۳ IT : از این کارنامه ها عبرت بگیرید ! - نسخهی قابل چاپ |
کارنامه رتبه ۲۱۳ IT : از این کارنامه ها عبرت بگیرید ! - nader14y - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۰۷ ب.ظ
حیف وقتی که واسه DB گذاشتم |
RE: IT رتبه ۲۱۳: از این کارنامهها عبرت بگیرید ! - r_khanom - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۵۳ ب.ظ
به نظرم خیلی برای این وقتتون ناراحت نباشید . چون ضرر نکردید. من تمام دروسم درصدم از شما بالاتر به غیر از دروس مشترک و زبان که البته منفی هم نیست .اما رتبهام ۲۵۰۰ شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
IT رتبه ۲۱۳: از این کارنامهها عبرت بگیرید ! - Maryam-X - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۹ ب.ظ
رتبه تون خیلی غیر معموله ۵۸ درصد مشترک زدن کار هرکسی نیست! همچنین ۴۲ درصد زبان پایگاه منم منفی خورده درصورتی که با کلید اولیه حداقل ۱۱ درصد دراومد. یه جای کار تو پایگاه می لنگه! |
RE: IT رتبه ۲۱۳: از این کارنامهها عبرت بگیرید ! - Helmaa - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۱۸ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۹ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: رتبه تون خیلی غیر معموله من هم دقیقا همین نظر رو دارم ![]() ![]() |
RE: IT رتبه ۲۱۳: از این کارنامهها عبرت بگیرید ! - nader14y - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۳۲ ب.ظ
دست رو دلم نذارین که خونه... کلان انتظار همچین درصدهایی رو داشتم،فقط پایگاه کارمو خراب کرد البته دروس مشترک امسال انصافا آسون بود. |
IT رتبه ۲۱۳: از این کارنامهها عبرت بگیرید ! - robot110 - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۱۷ ب.ظ
سلام تبریک میگم فقط یک سوال با این رتبه کجا قبول میشی؟ |
RE: IT رتبه ۲۱۳: از این کارنامهها عبرت بگیرید ! - nader14y - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۴۵ ب.ظ
مرسی ولی تبریک نداره این رتبه. شبانه شهرستان دیگه ارومیه یا قم البته شاهد هم اگه شانس بیارم |
RE: IT رتبه ۲۱۳: از این کارنامهها عبرت بگیرید ! - robot110 - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۵۷ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۴۵ ب.ظ)nader14y نوشته شده توسط: مرسی ولی تبریک نداره این رتبه. مهم اینه که شما زحمت خودتون را کشیدید ![]() ![]() موفق باشید |
IT رتبه ۲۱۳: از این کارنامهها عبرت بگیرید ! - hsh88 - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۹ ق.ظ
مشکوکه به نظرم حتما بررسی کنید ،یه نفر با دو تا منفی و مشترک ۶۰ درصد شده ۵۰ آی تی ،سریع اعتراض کنید |
IT رتبه ۲۱۳: از این کارنامهها عبرت بگیرید ! - nino - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۲۸ ق.ظ
سلام واسه هوش و مدیریت چی خوندین؟ |
IT رتبه ۲۱۳: از این کارنامهها عبرت بگیرید ! - Maryam-X - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۲۵ ب.ظ
بچهها برای پایگاه حتما اعتراض بزنید. مطمئن باشید که اعتراضتون کاملا درسته. نمیشه که برای همه اشتباه بشه. |
RE: IT رتبه ۲۱۳: از این کارنامهها عبرت بگیرید ! - sina_bhh - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۵ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۲۵ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: بچهها برای پایگاه حتما اعتراض بزنید. سلام رتبه من در IT خیلی بد بود(حدود ۹۰۰) ولی پایگاه داده ۴۴/۴۴ درصد زده بودم(۳ سوال درست و ۱ سوال غلط) پس برای همه اشتباه نیست ![]() |
RE: IT رتبه ۲۱۳: از این کارنامهها عبرت بگیرید ! - nader14y - 07 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۴۱ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۹ ق.ظ)hsh88 نوشته شده توسط: مشکوکه به نظرم حتما بررسی کنید ،یه نفر با دو تا منفی و مشترک ۶۰ درصد شده ۵۰ آی تی ،سریع اعتراض کنید میشه این کارنامه ای که میگین رو بهم برسونین؟ (۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۲۸ ق.ظ)nino نوشته شده توسط: سلام سلام نگاه به درصد من نکنین،مدیریت امسال خیلی آسون بود شما مدیریت عمومی الوانی رو بخونی بالای ۷۰ میزنی معمولاٌ هوش هم که تقریبا تمام جزوات آموزشگاهها اختلاف ۲۰ درصدی دارن که به نظرم مرجع بهتره |