تعداد مقایسه در الگوریتم mergsort - نسخهی قابل چاپ |
تعداد مقایسه در الگوریتم mergsort - tarane1992 - 16 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ب.ظ
سلام دوستان عزیز این سوالو برام توضیح بدین. جواب گزینه ۱ هست. سوال من اینه تعداد مقایسه در mergsort خوب p+m_1 هست حالا اگه من n رو مثلا ۸ بگیرم بخوام تعداد مقایسه ها رو بدونم چنده هر بار که آرایه رو تقسیم میکنم باید فرمول بالا رو توش به کار ببرم و نهایت همه رو در هر سطح با هم جمع کنم کلا میشه جواب؟مشکل من اینه نمیدونم چطوری باید از فرمول استفاده کنم ؟ بهم بگید من چه چیزی رو اشتباه میکنم راه حل اصلی چطوریه؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: تعداد مقایسه در الگوریتم mergsort - misagh01 - 17 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ق.ظ
(۱۶ آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ب.ظ)tarane1992 نوشته شده توسط: سلام سلام فرض میکنیم n=4. پس در مرحله اول به دو دسته ۲ عنصری تقسیم میشود قبل از اینکه به پایین رویم همینجا میتوانیم تعداد مقایسه ها را در بدترین حالت برای مرحله اول بدانیم که میشود ۳ = ۱-۲+۲/ در مرحله دوم هر دسته ۲ تایی به دو دسته یک عنصری تقسیم میشود که برای هر یک میشود ۱=۱-۱+۱ که دو دسته هست و در مجموع میشود ۲ مقایسه. درکل مجموع مرحله اول و دوم میشود ۵=۲+۳ که برابرست با تعداد مقایسات در بدترین حالت این الگوریتم با ۴=n. در میان گزینه ها برای ۴=n میتوان بدون به دست اوردن فرمول کلی جواب را پیدا کرد. |
RE: تعداد مقایسه در الگوریتم mergsort - tarane1992 - 17 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۳۱ ب.ظ
از شما یک دنیا ممنونم خیلی عالی توضیح دادید من فهمیدم نمیدونم چرا من بدست نمی آوردم. موفق باشید. |