نرم افزار جعبه لایتنر - نسخهی قابل چاپ |
نرم افزار جعبه لایتنر - mdgh - 10 مرداد ۱۳۸۹ ۰۷:۳۱ ب.ظ
چند وقت پیش تصمیم گرفتم جعبه لایتنر داشته باشم بعدش قرار شد نرم افزارش رو تهیه کنم ولی آخرش تصمیم گرفتم خودم برنامه اش رو بنویسم. گفتم شاید کسی مثل من به این برنامه نیاز داشته باشه درنتیجه لینک دانلود فایل اجراییش رو قرار دادم. از اونجایی که کمتر از دو روز واسه کد نویسیش وقت گذاشتم ممکنه اشتباه هایی داشته باشه که من باهاش روبرو نشدم. این برنامه برای اجرا نیاز به Microsoft .NET Framework حداقل ورژن ۲/۰ دارد. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
نرم افزار جعبه لایتنر - admin - 13 مرداد ۱۳۸۹ ۰۷:۰۴ ب.ظ
ممنونم از زحمت هات، اما نکته مهم اینه که کارکرد اصلی جعبه لایتنر زمانیه که روی کاغذ مینویسید! همه جا و همه وقت کاربری داره واسه همین من مطلقاً استفاده از نرمافزارلایتنر رو توصیه نمیکنم |
RE: نرم افزار جعبه لایتنر - mdgh - 14 مرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۵۱ ق.ظ
آقای دکتر ممنون از اینکه نظر دادید. الان آن شده بودم تا لینک راهنمایی رو قرار بدم واسه همین این لینک رو می گذارم، شاید کسی خواست استفاده کنه: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. من خودم به این دلیل که من رو درگیر کار جعبه لایتنر نمیکنه و اینکه محدودیت کاغذ نداره، نرم افزارش رو ترجیح میدم. البته تا اونجا که من تحقیق کردم چیزایی از نمودار و ... گفته شده بود و چیزی از اینکه حتما از کاغذ استفاده بشه نخوندم، یعنی نرم افزار کار جعبه لایتنر رو انجام نمیده؟ |
نرم افزار جعبه لایتنر - yasemi - 14 مرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۲۰ ب.ظ
من نرم افزار شو خریدم برای حفظ لغت حرف نداره |
RE: نرم افزار جعبه لایتنر - eshui2007 - 15 مرداد ۱۳۸۹ ۰۵:۴۱ ب.ظ
(۱۴ مرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۲۰ ب.ظ)yasemi نوشته شده توسط: من نرم افزار شو خریدم برای حفظ لغت حرف نداره البته می تونستید هم از نسخه های رایگان استفاده کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
نرم افزار جعبه لایتنر - yasemi - 16 مرداد ۱۳۸۹ ۱۱:۳۷ ق.ظ
چون خودش بانک لغات داشت خریدم |
RE: نرم افزار جعبه لایتنر - mdgh - 24 مرداد ۱۳۸۹ ۰۲:۴۵ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |