![]() |
بحث و بررسی ازمون ۵۰ درصد مدرسان (it) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
بحث و بررسی ازمون ۵۰ درصد مدرسان (it) - navid_itboy - 01 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۵ ب.ظ
بچه ها ازمون چطور بود؟ |
RE: بحث و بررسی ازمون ۵۰ درصد مدرسان (it) - rahayi - 02 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ
سلام دوستان به نظرم سطح سوالا آسون بود من آخر هفته نرسیده بودم جمع بندی کنم با این حال آسون بود همچین انتظاری نداشتم شب کجا روز کجا شب ماه است.... موفق باشید ![]() |
RE: بحث و بررسی ازمون ۵۰ درصد مدرسان (it) - navid_itboy - 02 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ)rahayi نوشته شده توسط: سلام دوستان به نظرت سوالا استاندارد و شبیه کنکور بود؟من که فکرمیکنم حفذیش زیاد بود خیلی سوالای بهتری میتونستن طرح کنن.رتبت خوب بود؟ |
RE: بحث و بررسی ازمون ۵۰ درصد مدرسان (it) - rahayi - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ق.ظ
به نظرم سوالات کنکور نیاز به خلاقیت داره ولی توی آزمونا همچین چیزی به چشم نمیخوره البته نمیخوام بگم سوالات کنکور سخته این آسون چه بسا سوالایی هستن که به خاطر سادگی نمیشه جواب داد ![]() وقتی نرسیده بودم شبکه و طراحی و سیستم عامل مرور و جمع بندی کنم انتظار نداشتم درصدم حدود ۴۵ باشه رتبم میتونست بهتر از این باشه خیلی بهتر برا شما چطور بود؟ نقل قول: به نظرت سوالا استاندارد و شبیه کنکور بود؟من که فکرمیکنم حفذیش زیاد بود خیلی سوالای بهتری میتونستن طرح کنن.رتبت خوب بود؟ |
بحث و بررسی ازمون ۵۰ درصد مدرسان (it) - navid_itboy - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ق.ظ
منم ۶۴ شدم اما واقعا از ازمون راضی نیستم |
بحث و بررسی ازمون ۵۰ درصد مدرسان (it) - parande27 - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ق.ظ
دوستان تو پاسخنامه سوال ۵۹ فرمولG اشتباه ننوشته؟؟؟؟؟؟ سوال ۸۸ من با w/s حساب میکردم خب: ((((((((((((((((((( |
بحث و بررسی ازمون ۵۰ درصد مدرسان (it) - friends - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ق.ظ
حتی وقتی آدم درصداش تو این آزمونا نسبتا خوب میشه بازم حس خوبی نداره احساس میکنه اینا در مقابل کنکور بچه بازیه |
RE: بحث و بررسی ازمون ۵۰ درصد مدرسان (it) - kimidoonekekie - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۴ ق.ظ
رتبه ازمون اولم شده بود ۱۱۷ دومی ۴۰۰ اینو شدم ۶ ! ![]() ![]() از خرداد درس میخوندم ، یک ماهی روزی ده ساعت خوندم .از قبل آزمون اول دیگه روزی یکی دوساعت حدودا شد . واسه ۵۰ درصدم تقریبا یه هفته ای بود ک هیچی نمیخوندم. بنظرم آسون بود . واسه رفع اشکال تشریحیاش پایه اید؟ |
بحث و بررسی ازمون ۵۰ درصد مدرسان (it) - Good! - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ق.ظ
دوستان سوال ۳۸ چطور میشه گزینه ۳؟؟ اگر n=8 و m=8 در نظر بگیریم گزینه۳ صدق نمیکنه اصن تعداد اجرای مراحل x++ رو میخواد یا فقط حلقه ها؟ |
RE: بحث و بررسی ازمون ۵۰ درصد مدرسان (it) - Good! - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ق.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ق.ظ)parande27 نوشته شده توسط: دوستان تو پاسخنامه سوال ۵۹ فرمولG اشتباه ننوشته؟؟؟؟؟؟بنظر منم اشتباس.منم نمیتونم n رو ۲۵۰ دربیارم!با محاسبات خودم یا فرمول کتاب بازم نمیشه طبق فرمول کتاب که البته همینطوری هم قابل محاسبه هست: G=M*Landa*T T همون تاخیر انتقال هست در صورتیکه طبق فرمول پاسخنامه: G = 1/(T*M)
این دوتا چه ربطی به هم دارن؟![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ دوستان صورت سوال ۸۶ برای شما هم مقدار بازه [۱,۱۰] ذکر نشده؟ |
RE: بحث و بررسی ازمون ۵۰ درصد مدرسان (it) - kimidoonekekie - 02 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ب.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط:(02 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ق.ظ)parande27 نوشته شده توسط: دوستان تو پاسخنامه سوال ۵۹ فرمولG اشتباه ننوشته؟؟؟؟؟؟بنظر منم اشتباس.منم نمیتونم n رو ۲۵۰ دربیارم!با محاسبات خودم یا فرمول کتاب بازم نمیشه سوال ۵۹ g , واسه alloha =1 , واسه pure=.5 G=M*LANDA*L/R که واسه SLOTTED مقدار ۵۰۰ درمیاد اما واسه PURE گفتم نصفش میشه دیگه ! شد ۲۵۰ ! اما حالا ک حساب کردم دیدم انگار توی صورت سوال اشتباه کردن ! وظاهرا طراح هم مثه من فک کرده :دی ![]() بله سوال ۸۶ ام توی تشریحیا چیزی گفته ک تو صورت مسئله نیست اگه دوستان دیگه توضیح واضح تری ازین سوال دارند بگند لطفا. --------------- هم چنین توضیح کامل سوال ۷۹ |
RE: بحث و بررسی ازمون ۵۰ درصد مدرسان (it) - Mänu - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ب.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ب.ظ)kimidoonekekie نوشته شده توسط:(02 آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط:(02 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ق.ظ)parande27 نوشته شده توسط: دوستان تو پاسخنامه سوال ۵۹ فرمولG اشتباه ننوشته؟؟؟؟؟؟بنظر منم اشتباس.منم نمیتونم n رو ۲۵۰ دربیارم!با محاسبات خودم یا فرمول کتاب بازم نمیشه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
بحث و بررسی ازمون ۵۰ درصد مدرسان (it) - sama89 - 03 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۴ ق.ظ
سلام دوستان شما در تستهای ۴۵و ۴۶ و ۴۸ مشکلی نداشتین و ندارین؟ من که رتیم خیلی بد شد البته دفعات قبل هم خیلی خوب نبود. |
بحث و بررسی ازمون ۵۰ درصد مدرسان (it) - Mänu - 03 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ ق.ظ
سوال ۷۹ پایگاه داده رو خوب متوجه نشدم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
بحث و بررسی ازمون ۵۰ درصد مدرسان (it) - Mehrdad7soft - 03 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ب.ظ
دوستان سوال ۸۶ هوش مصنوعی تا اونجا که من یادمه اگر در صورت سوال محدوده اعلام نکنند بی نهایت میگیرند این چطور تو پاسخنامه برای حل [۱-۱۰] گرفته با راه حل مشکل ندارم به نظر من باید محدوده در صورت سوال اعلام میشد |