تالار گفتمان مانشت
بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - Riemann - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ ب.ظ

با سلام !

همگی خسته نباشید!

به نظر من سوال آخر سیستم عامل و سوال ۳۹ محاسبات رو اشتباه حل کرده:
سوال سیستم عامل واسه mutual exclusion برای سمافور ها بهترین روش tsl فکر کنم باشه که توی گزینه ها نبود.
واسه سوال محاسبات هم به نظر من گزینه ۴ میشه چون تعداد تفریق کمتری داره.

در ضمن اینم درصدام:
زبان:۴۱
ریاضی: ۱۶
مشترک ۴۵
نخصصی نرم: ۴۳

RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - zimenswall - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ب.ظ

(۰۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  با سلام !

همگی خسته نباشید!

به نظر من سوال آخر سیستم عامل و سوال ۳۹ محاسبات رو اشتباه حل کرده:
سوال سیستم عامل واسه mutual exclusion برای سمافور ها بهترین روش tsl فکر کنم باشه که توی گزینه ها نبود.
واسه سوال محاسبات هم به نظر من گزینه ۴ میشه چون تعداد تفریق کمتری داره.

منم محاسبات ۳۹ را ۴ زدم چون دیدم گزینه ۳ هنوز تفریق اعداد بزرگ وجود داره و مشکل سازه ولی گزینه ۴ دیگه خبری از تفریق نبود
سوال ۷۳ هم تو سیستم پارسه بود که اونجا هم ۱ زده بود.
به نظر شماها، سوال ۶۴ گسسته ،فرم لهستانی معکوس، جواب اشتباه نبود؟ منظورم گزینه نیست بلکه خود فرمی که بدست اومده هست.

فقط یه سوالی:
تو حوزه امتحانی شما کیک و ساندیس دادند یا نه؟
حوزه ما آزمون اول کیک و آبمیوه، آزمون دوم فقط کیک ، این آزمون هیچی. داشتم از گرسنگی میمردم. همینطور پیش بره میگن برای آزمون بعدی صندلی از خونه بیارید.Confused

بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - eli-77 - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۰۲ ب.ظ

سلام بر همگی
درصدای منم این شد
زبان : ۳۱
ریاضی : ۵۴
مشترک : ۴۲

هوش(وقت نکردم بخونم فقط طراحی زدم) : ۱۴

بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - arshadhoush - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۰ ب.ظ

منم این درصدا:

ریاضی: ۳۷
مشترک: ۶۴
هوش: ۳۸

بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - pooyaa - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۰ ب.ظ

دوستان نظرتون درمورد سوال ۱۱۰ چیه!؟؟

بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - maryam.raz - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۳ ب.ظ

سوال ۵۲ ساختمان کسی درختش رو رسم کرده؟ من که هر کاری کردم درخت گزینه ۴ فرزندهای چپ بیشتری نداشت!
حوزه ما (شیراز )که بیسکویت دادن سری های قبلی من نبودم نمیدونم چی دادن

RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - arshadhoush - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ ب.ظ

(۰۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۰ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط:  دوستان نظرتون درمورد سوال ۱۱۰ چیه!؟؟

پوران گزینه ۱ رو اگه اشتباه نکنم گفته درست منم ۱ زدم که غلط شد!

RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - pooyaa - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۰ ب.ظ

(۰۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ ب.ظ)arshadhoush نوشته شده توسط:  
(01 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۰ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط:  دوستان نظرتون درمورد سوال ۱۱۰ چیه!؟؟

پوران گزینه ۱ رو اگه اشتباه نکنم گفته درست منم ۱ زدم که غلط شد!

اگر اشتباه نکنم گزینه های ۱و۳ هردو درستند.

بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - Riemann - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ ب.ظ

یک کیک ۱۰x2 به ما دادن که با یه حرکت یک ضرب ناپدید شد.
(۰۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۳ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:  سوال ۵۲ ساختمان کسی درختش رو رسم کرده؟ من که هر کاری کردم درخت گزینه ۴ فرزندهای چپ بیشتری نداشت!
باید رسم میکردید! نصف درختا که مثل هم بود، فقط میموند نصفه دیگه ولی این سوال خیلی از من وقت گرفت.

RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - zimenswall - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۴۵ ب.ظ

(۰۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۰ ب.ظ)arshadhoush نوشته شده توسط:  منم این درصدا:

ریاضی: ۳۷
مشترک: ۶۴
هوش: ۳۸

بسیار عالی
پس شما رتبه تک رقمی میشی انشاالله

بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - keywan78 - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۰۲ ب.ظ

درصدای من
زبان ۱۵
ریاضی ۲۵
مشترک ۶۳
نرم ۳۱
هوش ۳۸

بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - alagh - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۳۶ ب.ظ

برخلاف ازمون قبل جالب ندادم ...

بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - e.shrm - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۱۵ ب.ظ

نمیدونم چرا برخلاف همه آرمون ها که تعداد غلط ها م زیر ۱۰ تا بود ، این آزمون اینقدر غلط و بی دقتی وحشتناک داشتم .
درصدا :
زبان : ۴۲
ریاضی : ۱۷
مشترک : ۳۱
نرم : ۴۰

بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - iammiti - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۱۷ ب.ظ

این ازمون حتی دوس ندارم کارنامه ببینم Smile)
در کمال تعجب من تو دفترچه اول وقت کم اوردم :|
باید بیشتر بخونم :|

بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - Riemann - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ

(۰۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۱۷ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:  در کمال تعجب من تو دفترچه اول وقت کم اوردم :|
ما وقت اضاف آوردیم ولی کاری از دستمون بر نمی امد. :دی