بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - نسخهی قابل چاپ |
بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - Riemann - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ ب.ظ
با سلام ! همگی خسته نباشید! به نظر من سوال آخر سیستم عامل و سوال ۳۹ محاسبات رو اشتباه حل کرده: سوال سیستم عامل واسه mutual exclusion برای سمافور ها بهترین روش tsl فکر کنم باشه که توی گزینه ها نبود. واسه سوال محاسبات هم به نظر من گزینه ۴ میشه چون تعداد تفریق کمتری داره. در ضمن اینم درصدام: زبان:۴۱ ریاضی: ۱۶ مشترک ۴۵ نخصصی نرم: ۴۳ |
RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - zimenswall - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: با سلام ! منم محاسبات ۳۹ را ۴ زدم چون دیدم گزینه ۳ هنوز تفریق اعداد بزرگ وجود داره و مشکل سازه ولی گزینه ۴ دیگه خبری از تفریق نبود سوال ۷۳ هم تو سیستم پارسه بود که اونجا هم ۱ زده بود. به نظر شماها، سوال ۶۴ گسسته ،فرم لهستانی معکوس، جواب اشتباه نبود؟ منظورم گزینه نیست بلکه خود فرمی که بدست اومده هست. فقط یه سوالی: تو حوزه امتحانی شما کیک و ساندیس دادند یا نه؟ حوزه ما آزمون اول کیک و آبمیوه، آزمون دوم فقط کیک ، این آزمون هیچی. داشتم از گرسنگی میمردم. همینطور پیش بره میگن برای آزمون بعدی صندلی از خونه بیارید. |
بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - eli-77 - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۰۲ ب.ظ
سلام بر همگی درصدای منم این شد زبان : ۳۱ ریاضی : ۵۴ مشترک : ۴۲ هوش(وقت نکردم بخونم فقط طراحی زدم) : ۱۴ |
بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - arshadhoush - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۰ ب.ظ
منم این درصدا: ریاضی: ۳۷ مشترک: ۶۴ هوش: ۳۸ |
بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - pooyaa - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۰ ب.ظ
دوستان نظرتون درمورد سوال ۱۱۰ چیه!؟؟ |
بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - maryam.raz - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۳ ب.ظ
سوال ۵۲ ساختمان کسی درختش رو رسم کرده؟ من که هر کاری کردم درخت گزینه ۴ فرزندهای چپ بیشتری نداشت! حوزه ما (شیراز )که بیسکویت دادن سری های قبلی من نبودم نمیدونم چی دادن |
RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - arshadhoush - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۰ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: دوستان نظرتون درمورد سوال ۱۱۰ چیه!؟؟ پوران گزینه ۱ رو اگه اشتباه نکنم گفته درست منم ۱ زدم که غلط شد! |
RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - pooyaa - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۰ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ ب.ظ)arshadhoush نوشته شده توسط:(01 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۰ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: دوستان نظرتون درمورد سوال ۱۱۰ چیه!؟؟ اگر اشتباه نکنم گزینه های ۱و۳ هردو درستند. |
بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - Riemann - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ ب.ظ
یک کیک ۱۰x2 به ما دادن که با یه حرکت یک ضرب ناپدید شد. (۰۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۳ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: سوال ۵۲ ساختمان کسی درختش رو رسم کرده؟ من که هر کاری کردم درخت گزینه ۴ فرزندهای چپ بیشتری نداشت!باید رسم میکردید! نصف درختا که مثل هم بود، فقط میموند نصفه دیگه ولی این سوال خیلی از من وقت گرفت. |
RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - zimenswall - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۴۵ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۰ ب.ظ)arshadhoush نوشته شده توسط: منم این درصدا: بسیار عالی پس شما رتبه تک رقمی میشی انشاالله |
بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - keywan78 - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۰۲ ب.ظ
درصدای من زبان ۱۵ ریاضی ۲۵ مشترک ۶۳ نرم ۳۱ هوش ۳۸ |
بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - alagh - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۳۶ ب.ظ
برخلاف ازمون قبل جالب ندادم ... |
بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - e.shrm - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۱۵ ب.ظ
نمیدونم چرا برخلاف همه آرمون ها که تعداد غلط ها م زیر ۱۰ تا بود ، این آزمون اینقدر غلط و بی دقتی وحشتناک داشتم . درصدا : زبان : ۴۲ ریاضی : ۱۷ مشترک : ۳۱ نرم : ۴۰ |
بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - iammiti - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۱۷ ب.ظ
این ازمون حتی دوس ندارم کارنامه ببینم ) در کمال تعجب من تو دفترچه اول وقت کم اوردم :| باید بیشتر بخونم :| |
بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - Riemann - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۱۷ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: در کمال تعجب من تو دفترچه اول وقت کم اوردم :|ما وقت اضاف آوردیم ولی کاری از دستمون بر نمی امد. :دی |