تالار گفتمان مانشت
برنامه نویسی با openmp - نسخه‌ی قابل چاپ

برنامه نویسی با openmp - nini naz - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۲ ب.ظ

Idea من نیاز به کمک و راهنمایی در مورد برنامه نویسی quicksort به صورت موازی در openmp دارم ..لطفا اگر کسی کد این برنامه رو داره کمکم کنهHuh

RE: برنامه نویسی با openmp - crevice - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۴ ب.ظ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: برنامه نویسی با openmp - nini naz - 01 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۶ ب.ظ

(۰۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۴ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط:  

سلام.Huh.خودم یه سری از این کدهارو یافتم ..اما معمولا مشکل دارن..شما در این زمینه کار کردین ؟؟؟Sad

RE: برنامه نویسی با openmp - crevice - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ق.ظ

(۰۱ آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۶ ب.ظ)nini naz نوشته شده توسط:  
(01 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۴ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط:  

سلام.Huh.خودم یه سری از این کدهارو یافتم ..اما معمولا مشکل دارن..شما در این زمینه کار کردین ؟؟؟Sad

آره،اما متاسفانه وقت ندارم. کد سوم لینک دانشگاهه و ۱۰۰% درسته ها!

برنامه نویسی با openmp - nini naz - 03 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۷ ق.ظ

برنامه نویسی hyperquicksort رو میشه با openmp پیاده سازی کرد؟؟ یا نه نوع الگوریتم به شکلی هستش که فقط میشه با mpi باشه???

برنامه نویسی با openmp - nini naz - 22 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۱ ب.ظ

سلام ..کسی میدونه این دو دستور در openmp چیکار میکنن؟
اخه در سورس برنامه هست ولی سیستم خطا میگیره ازشون

()void srand48
()double drand48

برنامه نویسی با openmp - bahar66 - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ب.ظ

من نیاز به کمک و راهنمایی در مورد برنامه نویسی mergesortبه صورت موازی در openmp و یا MPIدارم ..لطفا اگر کسی کد این برنامه هارو داره کمکم کنه

RE: برنامه نویسی با openmp - crevice - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۰ ب.ظ

(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ب.ظ)bahar66 نوشته شده توسط:  من نیاز به کمک و راهنمایی در مورد برنامه نویسی mergesortبه صورت موازی در openmp و یا MPIدارم ..لطفا اگر کسی کد این برنامه هارو داره کمکم کنه
سلام دوست عزیز. امیدوارم بدردتون بخوره.

یه pdf درباره merge sort با Openmp و MPICH:

فایل دیگری درباره mergesort با کمک Openmp,MPI و حتی CUDA: