|
|
اسکن چند صفحه از کتاب پارسه دکتر حقیقت (۲۵۸ تا ۲۷۵) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
اسکن چند صفحه از کتاب پارسه دکتر حقیقت (۲۵۸ تا ۲۷۵) - amin_msd - 29 آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۴۸ ق.ظ
سلام من کتاب شبکه پارسه دکتر حقیقت رو دارم ولی از شانس بد من چند صفحش نیس!! ![]() اگه کسی این کتاب رو داره خواهش می کنم یا اسکنش کنه یا اگه گوشی خوب(کیفیت دوربین بالا) داره عکس بگیره و اینجا بزاره. ممنون میشم. خیلی واجبه هرچی گشتم کسیو پیدا نکردم که این کتابو داشته باشه و ازش بگیرم. از صفحه ۲۵۸ (پاسخنامه سوالات فصل۸ "کنترل دسترسی"(پاسخ سوالات ۳۸و۳۹و۴۰)) تا صفحه ۲۷۵ (فصل ۹ "وظایف لایه شبکه" (تیتر وسط صفحه :الگوریتم های مسیریابی ابتدا کوتاهترین مسیر)) |
RE: اسکن چند صفحه از کتاب پارسه دکتر حقیقت(اضطراری) - elynn66 - 29 آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ب.ظ
(۲۹ آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۴۸ ق.ظ)amin_msd نوشته شده توسط: سلام من میتونم واستون اسکن کنم ولی کتابم خیلی رنگیه فکر نکنم بتونین بخونین :دی |
|
RE: اسکن چند صفحه از کتاب پارسه دکتر حقیقت(اضطراری) - amin_msd - 29 آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۵۶ ب.ظ
رنگی یعنی چجوریه؟!! یعنی های لایت زیاد داره؟ ![]() اگه بشه خوند مطالبشو مشکلی نیس برام اسکن کنید.ممنون حالا واسه نمونه یه صفحشو اسکن کنید و بزارید اینجا که ببینم چطوریه! |
|
RE: اسکن چند صفحه از کتاب پارسه دکتر حقیقت(اضطراری) - amin_msd - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ ق.ظ
آقا کسی نیس به من کمک کنه؟! اگه کسی این کتابو داره خواهش میکنم این لطف بزرگ رو در حقم انجام بده
|
|
RE: اسکن چند صفحه از کتاب پارسه دکتر حقیقت(اضطراری) - elynn66 - 07 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ق.ظ
با گوشی واستون عکس گرفتم هرکدومش که میبینید کیفیت نداره بگید تا دوباره بفرستم |
RE: اسکن چند صفحه از کتاب پارسه دکتر حقیقت(اضطراری) - amin_msd - 07 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۳ ب.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ق.ظ)elynn66 نوشته شده توسط: با گوشی واستون عکس گرفتم مرسی ممنون لطف کردید |
|
RE: اسکن چند صفحه از کتاب پارسه دکتر حقیقت(اضطراری) - maryam.roshan - 19 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۱۸ ق.ظ
[size=medium]سلام دوستان.این اولین کامنت منه توی مانشت منم همین چند صفحه از شبکه رو نیاز دارم. خواهش میکنم به منم ایمیل کنید sahabi1368@yahoo.com منتظرم دوستان |
RE: اسکن چند صفحه از کتاب پارسه دکتر حقیقت(اضطراری) - amin_msd - 21 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۴۴ ب.ظ
(۱۹ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۱۸ ق.ظ)maryam.roshan نوشته شده توسط: [size=medium]سلام دوستان.این اولین کامنت منه توی مانشت براتون فرستادم |
|
RE: اسکن چند صفحه از کتاب پارسه دکتر حقیقت(اضطراری) - هاتف - ۲۱ دى ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ ب.ظ
خب این چه وضعیه؟! لطفا اگر فایلی برای دیگران میخواهید به اشتراک بزارید لینک اش رو توی انجمن بزارید نه بصورت پیغام خصوصی و ایمیل! لااقل به درد کسایی که بعدها میخونند بخوره! |
|
RE: اسکن چند صفحه از کتاب پارسه دکتر حقیقت(اضطراری) - amin_msd - 27 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۲۳ ب.ظ
هاتف جان فکرشو نمیکردم کسی مثل من این مشکلو داشته باشه!! عکسا رو تو پیوست قرار دادم (البته با اجازه صاحب عکسا) پیوست: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: اسکن چند صفحه از کتاب پارسه دکتر حقیقت(اضطراری) - هاتف - ۲۸ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۳۱ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۲ ۰۹:۲۳ ب.ظ)amin_msd نوشته شده توسط: هاتف جان فکرشو نمیکردم کسی مثل من این مشکلو داشته باشه!!دستتون درد نکنه، اگر احساس کردید لحنم تند بود معذرت میخوام. چون مانشت انجمن عمومی هست و مطالب بایگانی خواهد شد من دوست دارم منافع اش همه برسه. |
RE: اسکن چند صفحه از کتاب پارسه دکتر حقیقت (۲۵۸ تا ۲۷۵) - amin_msd - 30 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۲۲ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۳۱ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط:(27 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۲۳ ب.ظ)amin_msd نوشته شده توسط: هاتف جان فکرشو نمیکردم کسی مثل من این مشکلو داشته باشه!!دستتون درد نکنه، اگر احساس کردید لحنم تند بود معذرت میخوام. خواهش میکنم. بله شما درست می فرمایید
|
RE: اسکن چند صفحه از کتاب پارسه دکتر حقیقت (۲۵۸ تا ۲۷۵) - maxwel - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۲ ب.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ق.ظ)elynn66 نوشته شده توسط: با گوشی واستون عکس گرفتم میشه لطف کنید واسه منم بفرستید ehsan_roshan@hotmail.com |
RE: اسکن چند صفحه از کتاب پارسه دکتر حقیقت (۲۵۸ تا ۲۷۵) - amin_msd - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۶ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۲ ب.ظ)maxwel نوشته شده توسط:(07 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ق.ظ)elynn66 نوشته شده توسط: با گوشی واستون عکس گرفتم احسان جان پستای بالا رو بخون یه لینک گذاشتم عکسا توشه |
RE: اسکن چند صفحه از کتاب پارسه دکتر حقیقت (۲۵۸ تا ۲۷۵) - maxwel - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۶ ب.ظ)amin_msd نوشته شده توسط:(04 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۲ ب.ظ)maxwel نوشته شده توسط:(07 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ق.ظ)elynn66 نوشته شده توسط: با گوشی واستون عکس گرفتم ارمین خان لطف بزرگی کردین |