![]() |
سوال الگوریتم ۲۵ درصد اول پارسه/ حل رابطه بازگشتی همگن - نسخهی قابل چاپ |
سوال الگوریتم ۲۵ درصد اول پارسه/ حل رابطه بازگشتی همگن - zimenswall - 28 آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۵۰ ق.ظ
سلام این سوال مربوط به ۲۵ درصد اول سال ۹۳ پارسه هوش مصنوعی هست سوال ۱۱۴ که گفته رابطه بازگشتی زیر را حل کنید. [tex]T(n) = T(n-1) 8 T(n-2) -12 T(n-3)[/tex] ول حلش هم اینه ![]() من مشکلی با حل کردنش ندارم فقط یه سوالی برام پیش اومده که [tex]T(0) = 1[/tex] [tex]T(1) = 2[/tex] [tex]T(2) = 4[/tex] را از کجا آورده ؟ چون در صورت سوال شرایط اولیه داده نشده بود. |
RE: سوال الگوریتم ۲۵ درصد اول پارسه/ حل رابطه بازگشتی همگن - Morris - 28 آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ق.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۵۰ ق.ظ)zimenswall نوشته شده توسط: سلام سلام. به نظر من شما صحیح می فرمایید. - هر سه رو باید در صورت سوال داده باشند، در غیر این صورت قابل حل نیست. - اتفاقا گزینه ها نیز تنها در مقادیر اولیه تفاوت دارند و کاملا روشن است که سوال غلط می باشد. |
RE: سوال الگوریتم ۲۵ درصد اول پارسه/ حل رابطه بازگشتی همگن - zimenswall - 28 آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۳۲ ق.ظ
- هر سه رو باید در صورت سوال داده باشند، در غیر این صورت قابل حل نیست. - اتفاقا گزینه ها نیز تنها در مقادیر اولیه تفاوت دارند و کاملا روشن است که سوال غلط می باشد. [/quote] ممنون دوست گرامی من فکر میکردم شاید ترفندی داشته باشه که این مقادیر بدست اومده و من بلد نیستم. پس نتیجه میگیرم در صورت سوال باید شرایط اولیه ذکر بشه |
RE: سوال الگوریتم ۲۵ درصد اول پارسه/ حل رابطه بازگشتی همگن - Morris - 28 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ق.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۳۲ ق.ظ)zimenswall نوشته شده توسط:(28 آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ق.ظ)Morris نوشته شده توسط: ممنون دوست گرامی من فکر میکردم شاید ترفندی داشته باشه که این مقادیر بدست اومده و من بلد نیستم. پس نتیجه میگیرم در صورت سوال باید شرایط اولیه ذکر بشه [/quote] به احتمال %۹۹ همینطوره و سوال غلطه . |