تالار گفتمان مانشت
دانلود دفترچه سوالات آزمون ۲۵% دوم نصیر و پاسخنامه رشته مهندسی IT - نسخه‌ی قابل چاپ

دانلود دفترچه سوالات آزمون ۲۵% دوم نصیر و پاسخنامه رشته مهندسی IT - f2000 - 17 آبان ۱۳۹۲ ۰۳:۲۶ ب.ظ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

دوستانی که با لینک مشکل داشتند از لینک زیر دریافت کنین:

دانلود دفترچه سوالات آزمون ۲۵% دوم نصیر و پاسخنامه رشته مهندسی IT - hamedit89 - 17 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ب.ظ

شما که زحمت کشیدی سوالات را آماده کردی می تونی ماکزیمم درصد ها توی هر درس رو هم بگی؟

RE: دانلود دفترچه سوالات آزمون ۲۵% دوم نصیر و پاسخنامه رشته مهندسی IT - f2000 - 17 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ب.ظ

(۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ب.ظ)hamedit89 نوشته شده توسط:  
(17 آبان ۱۳۹۲ ۰۳:۲۶ ب.ظ)f2000 نوشته شده توسط:  

شما که زحمت کشیدی سوالات را آماده کردی می تونی ماکزیمم درصد ها توی هر درس رو هم بگی؟

بله حتما
منتهی باید رتبه های آزمون بیاد
سری قبل که فرداشبش اومد
اومد میذارم
شمام نصیر آزمون دارید؟

دانلود دفترچه سوالات آزمون ۲۵% دوم نصیر و پاسخنامه رشته مهندسی IT - Nfrs - 18 آبان ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ق.ظ

سلام
می شه لطف کنید و فایل سوالات رو چک کنید ، من دانلود می کنم باز نمیشه و ارور می ده که آسیب دیده و قایل تعمییر نیست.
منون

RE: دانلود دفترچه سوالات آزمون ۲۵% دوم نصیر و پاسخنامه رشته مهندسی IT - f2000 - 18 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ ب.ظ

ماکزیمم درصدها:

زبان عمومی و تخصصی ۴۶/۶۷
دروس مشترک ۴۰
اصول و مبانی مدیریت ۵۵/۵۶
اصول طراحی پایگاه داده ها ۳۸/۸۹
هوش مصنوعی ۶۶/۶۷
سیستم های عامل ۵۳/۳۳
معماری کامپیوتر ۳۶/۱۱

RE: دانلود دفترچه سوالات آزمون ۲۵% دوم نصیر و پاسخنامه رشته مهندسی IT - ENGii - 18 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ب.ظ

سلام دوست عزیز.تشکر از لطفتون،ولی Errorمیده و باز نمیشه...
لطفاًچکش کنید....

-------------------------------------------
تشکر!!!دانلود شد

RE: دانلود دفترچه سوالات آزمون ۲۵% دوم نصیر و پاسخنامه رشته مهندسی IT - f2000 - 18 آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ب.ظ

احتمالا با فارسی بودن نام فایل مشکل داشته وگرنه لینک سالمه
دوباره آپلود کردم :

دانلود دفترچه سوالات آزمون ۲۵% دوم نصیر و پاسخنامه رشته مهندسی IT - hamedit89 - 18 آبان ۱۳۹۲ ۰۵:۳۹ ب.ظ

(۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ب.ظ)f2000 نوشته شده توسط:  
(17 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ب.ظ)hamedit89 نوشته شده توسط:  
(17 آبان ۱۳۹۲ ۰۳:۲۶ ب.ظ)f2000 نوشته شده توسط:  

بله حتما
منتهی باید رتبه های آزمون بیاد
سری قبل که فرداشبش اومد
اومد میذارم
شمام نصیر آزمون دارید؟

نه من تو آزمونا شرکت نکردم!!

RE: دانلود دفترچه سوالات آزمون ۲۵% دوم نصیر و پاسخنامه رشته مهندسی IT - ITgirl - 19 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ب.ظ

(۱۸ آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ب.ظ)f2000 نوشته شده توسط:  احتمالا با فارسی بودن نام فایل مشکل داشته وگرنه لینک سالمه
دوباره آپلود کردم :

ارور wrong Ip میده!چرااااا؟؟؟؟؟

دانلود دفترچه سوالات آزمون ۲۵% دوم نصیر و پاسخنامه رشته مهندسی IT - hamedit89 - 23 آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ب.ظ

(۱۹ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ب.ظ)ITgirl نوشته شده توسط:  
(18 آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ب.ظ)f2000 نوشته شده توسط:  احتمالا با فارسی بودن نام فایل مشکل داشته وگرنه لینک سالمه
دوباره آپلود کردم :

ارور wrong Ip میده!چرااااا؟؟؟؟؟

دفترچه سولات

دفترچه جواب

دانلود دفترچه سوالات آزمون ۲۵% دوم نصیر و پاسخنامه رشته مهندسی IT - rcsoccer - 16 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۳۸ ب.ظ

سلام این تعداد شرکت کنندگان تو این آزمون در رشته فناوری اطلاعات رو کسی می دونه چند نفر بودن تو کلِ کشور؟

RE: دانلود دفترچه سوالات آزمون ۲۵% دوم نصیر و پاسخنامه رشته مهندسی IT - f2000 - 28 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۹ ب.ظ

(۱۶ آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۳۸ ب.ظ)rcsoccer نوشته شده توسط:  سلام این تعداد شرکت کنندگان تو این آزمون در رشته فناوری اطلاعات رو کسی می دونه چند نفر بودن تو کلِ کشور؟

تعداد در آزمونهای مختلف متفاوت بوده
در این ازمون فکر میکنم ۸۷ نفر بودن