قوانین استنتاج IT 92(هوش مصنوعی) - نسخهی قابل چاپ |
قوانین استنتاج IT 92(هوش مصنوعی) - tarane1992 - 15 آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ق.ظ
سلام دوستان کسی میتونه این سوالو برام حل کنه و توضیح بده ممنونش میشم. با فرض داشتن جملات زیر در پایگاه دانش ،با استفاده از قوانین استنتاج ،کدام یک از موارد زیر اثبات می شود؟ [tex]A\rightarrow B\wedge C[/tex] [tex]C\rightarrow D\vee E\vee F[/tex] [tex]B\rightarrow D\wedge E[/tex] A ۱)B ۲)E ۳)[tex]C\vee E[/tex] ۴)هیچ کدام جواب گزینه ۳ میشه. |
RE: قوانین استنتاج IT 92(هوش مصنوعی) - Itstudent87 - 15 آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ق.ظ
سلام. لینک پاسخنامه کنکور ۹۲: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: قوانین استنتاج IT 92(هوش مصنوعی) - nazanin_sh - 15 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ق.ظ
چون A در پایگاه دانش هست پس [tex]B\wedge C[/tex] هم باید استنتاج بشه . در اینصورت باید یتونیم از حذف عطف استفاده کنیم یعنی B هم استنتاج میشه که تازه چون B هست [tex]D\wedge E[/tex] هم بدست میاد و بازم طبق حذف عطف E هم استنتاج میشه! یعنی گزینه ۱ و ۲ هم میتونه درست باشه ! آیا من در اشتباه بزرگی هستم؟ صورت سوال درسته؟!؟!؟! |
RE: قوانین استنتاج IT 92(هوش مصنوعی) - tarane1992 - 15 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
(۱۵ آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ق.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: چون A در پایگاه دانش هست پس [tex]B\wedge C[/tex] هم باید استنتاج بشه . در اینصورت باید یتونیم از حذف عطف استفاده کنیم یعنی B هم استنتاج میشه که تازه چون B هست [tex]D\wedge E[/tex] هم بدست میاد و بازم طبق حذف عطف E هم استنتاج میشه! نازنین جان سنجش زده ۳ ولی من بدست میارم هم ۳ میشه میشه هم ۱ از دست این سنجش |
RE: قوانین استنتاج IT 92(هوش مصنوعی) - black_knight - 15 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ب.ظ
سلام این سوال که ۳ تا گزینه درست داره [tex][A,A\rightarrow B\wedge C \vdash B\wedge C],[/tex] [tex][ B\wedge C \vdash B, C][/tex] [tex][ B, B\rightarrow D\wedge E \vdash D\wedge E][/tex] [tex][ D\wedge E \vdash D, E][/tex] [tex][ C \vdash C\vee E][/tex] OR [tex][ E \vdash C\vee E][/tex] |
RE: قوانین استنتاج IT 92(هوش مصنوعی) - nazanin_sh - 15 آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ب.ظ
(۱۵ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ب.ظ)black_knight نوشته شده توسط: سلام این سوال که ۳ تا گزینه درست داره بله دقیقا! به جز هیچکدام باقی درستن!!!!! (۱۵ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ)tarane1992 نوشته شده توسط: نازنین جان سنجش زده ۳ سنجش حالش خوش نیست کلا!!!!! خیلی واضحه آخه هر سه تا درستن... |