لیست پیوندی - نسخهی قابل چاپ |
لیست پیوندی - bahman2000 - 12 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ب.ظ
با سلام : دوستان مشکلی در قسمت مبحث لیست پیوندی درس ساختمان داده برام پیش اومده و اون اینه که تمامی الگوریتم های مربوط به لیست پیوندی از جمله add, delete,... را به طور کامل متوجه می شوم و از روی شکل می فهمم که چه اتفاقی می افتد ولی در برنامه نویسی وقتی می خوام به جای آرایه از لیست پیوندی استفاده کنم اصلا نمی دونم چیکار کنم . مثلا می خواهیم ۳ عدد از کاربر دریافت و بر روی آن ها عملیاتی را انجام دهیم : اگر بخواهیم از آرایه استفاده کنیم کد مربوطه در ++c به صورت بالا خواهد بود ولی اگر بخواهیم از لیست پیوندی استفاده کنیم چه کدی را بایستی بنویسیم؟(هدف کلی: گرفتن n عدد از کاربر و ذخیره آن ها در حافظه و بعد انجام عملیات مورد نظر) |
RE: لیست پیوندی - black_knight - 13 آبان ۱۳۹۲ ۰۷:۱۶ ب.ظ
سلام خوب این یکم با آرایه فرق داره.در آرایه ما فقط به مکانی برای دخیره سازی نیاز داشتیم و چیز دیگه ای نیاز نداشتیم. اما تو اینجا حداقل چیزی که لازم داریم یک مکان برای دخیره سازی و یک پونتر برای نگه داری آدرس گره بعده. پس باید به آبجکت بسازیم. که این کارو با کلاس یا استراکچرها انجام می دیم . گره ی ما باید حداقل ۲ تا ویژگی که در بالا اشاره شد رو داشته باشه کد: struct Node { ما فرض می کنیم لیست هددار باشه پس یک هد می سازیم (در غیر اینصورت اطلاعات بیشتری به تعریف گره باید اضافه کرد) کد: struct Node *head = new Node; کد: addNode(head,20); کد: int i,value; اما باز من کداضافه کردن گره رو میذارم کد: void addNode(struct Node *head, int n) { کد: display(head); کد: void display(struct Node *head) { منبع: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: لیست پیوندی - bahman2000 - 14 آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ
(۱۳ آبان ۱۳۹۲ ۰۷:۱۶ ب.ظ)black_knight نوشته شده توسط: سلامهمانطور که خودم حدس می زدم بایستی با تابع ها سرو کار داشته باشیم. با تشکر از اطلاع رسانی |