![]() |
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر ۳۴۵ نرم افزار ۲۸۵ الگوریتم محاسبات - نسخهی قابل چاپ |
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر ۳۴۵ نرم افزار ۲۸۵ الگوریتم محاسبات - sina_bhh - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۲ ق.ظ
رشته امتحانی: مهندسی کامپیوتر رتبه گرایش نرم افزار: ۳۴۵ رتبه گرایش هوش مصنوعی: ۶۰۶ رتبه گرایش سخت افزار: ۹۵۳ رتبه گرایش الگوریتم و محاسبات: ۲۸۵ درصد درس زبان: ۲۶/۶۷ درصد دروس ریاضی: ۱۹/۳۰ درصد دروس مشترک: ۲۴/۶۹ درصد دروس تخصصی نرم افزار: ۳۳/۳۳ درصد دروس تخصصی معماری: -۱/۷۴ درصد دروس تخصصی هوش مصنوعی: ۱۵/۷۹ معدل اعلام شده: ۱۸/۳۹ معدل موثر: ۱۸/۳۹ |
کارنامه مهندسی کامپیوتر ۳۴۵ نرم افزار ۲۸۵ الگوریتم محاسبات - رضا_ایرانی - ۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۴۵ ب.ظ
۴۴۶ نرم: مشترک:۲۴/۶۹ تخصصی نرم:۲۶/۶۷ ریاضی:۱۵/۷۹ زبان:۵۲/۲۲ معدل موثر: ۱۵/۸۰ |
کارنامه مهندسی کامپیوتر ۳۴۵ نرم افزار ۲۸۵ الگوریتم محاسبات - Parva - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۳۰ ب.ظ
دوستای عزیز تبریک |
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر ۳۴۵ نرم افزار ۲۸۵ الگوریتم محاسبات - mary-joon - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۲ ق.ظ)sina_bhh نوشته شده توسط: رشته امتحانی: مهندسی کامپیوتر ------------------------------------------------------------------- من نمی دونم چرا هر چی کارنامه شما رو با این کارنامه مقایسه می کنم به هیچ نتیجه ای نمی رسم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بقیه هم لطفا" یه مقایسه بکنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() نمی دونم چرا کارنامه فبلی همه چیش بالاتره ولی این رتبش (نرم و الگوریتمش بهتر شده) رشته امتحانی: مهندسی کامپیوتر رتبه گرایش نرم افزار: ۲۱۸ رتبه گرایش هوش مصنوعی: ۱۰۹۲ رتبه گرایش سخت افزار: ۱۳۷۹ رتبه گرایش الگوریتم و محاسبات: ۱۱۶ درصد درس زبان: ۱۶/۶۷ درصد دروس ریاضی: ۲۸/۰۷ درصد دروس مشترک: ۲۲/۲۲ درصد دروس تخصصی نرم افزار: ۵۸/۳۳ درصد دروس تخصصی معماری: سفید درصد دروس تخصصی هوش مصنوعی: ۱۲/۲۸ معدل موثر: ۱۴/۸۳ |
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر ۳۴۵ نرم افزار ۲۸۵ الگوریتم محاسبات - sina_bhh - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۰۸ ق.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ ق.ظ)mary-joon نوشته شده توسط:(01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۲ ق.ظ)sina_bhh نوشته شده توسط: رشته امتحانی: مهندسی کامپیوتر فکر کنم شما از راست به چپ درصدا رو میخونید.باید از چپ به راست بخونید.مثلا درصد تخصصی نرم من ۳۳ درصد(سی و سه) و مال ایشون ۵۸ درصد(پنجاه و هشت) |
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر ۳۴۵ نرم افزار ۲۸۵ الگوریتم محاسبات - mary-joon - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۰ ق.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۰۸ ق.ظ)sina_bhh نوشته شده توسط:(06 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ ق.ظ)mary-joon نوشته شده توسط:(01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۲ ق.ظ)sina_bhh نوشته شده توسط: رشته امتحانی: مهندسی کامپیوتر مرسی که گفتین، ولی فکر کنم از راست به چپ درست در می آد. |
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر ۳۴۵ نرم افزار ۲۸۵ الگوریتم محاسبات - **sara** - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۳۵ ق.ظ
با فایر فاکس درصدها درست نمایش داده می شه ولی با internet explorer برعکس می شه! |